رضا فلاح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ارزشیابی بین ۸۰۰ پایگاه امداد و نجات بین شهری جاده ای، کوهستانی و ساحلی ایران انجام گرفته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان گفت: طرح رتبه بندی شاخص های کیفی با هدف ارزشیابی عملکرد پایگاه های امداد و نجات، توسط سازمان امداد و نجات این جمعیت در سال گذشته اجرا شده است.
وی افزود: احصای نقاط قوت و ضعف تیم ها بمنظور برنامه ریزی و ارتقای سطح عملکرد پایگاه های امداد و نجات و سنجش سطح کیفی خدمات در راستای کاهش آسیب های ناشی از حوادث ترافیکی در محورهای برون شهری در این ارزشیابی مد نظر قرار داشته است.
فلاح اظهار داشت: کاهش زمان حضور در صحنه حوادث و افزایش سرعت عمل امدادرسانی در سوانح مختلف نیز ازجمله اهداف و شاخص های این ارزشیابی بوده است.
وی همچنین گفت: ۱۹ پایگاه ثابت امداد و نجات بین شهری (جاده ای)، ۲ پایگاه کوهستان و ۲ پایگاه موقت (فصلی) در این استان فعال است که علاوه بر وظیفه امدادرسانی در این استان، در صورت نیاز خارج از مرزهای کرمان نیز فعال خواهند شد.
فلاح با اشاره به نجات جان یک پاراگلایدر باز بیرجندی توسط هلال احمر کرمان افزود: طی سال گذشته تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان بارها در خارج از مرزهای این استان به کمک استان های همجوار رفتند و در این زمینه موفقیت های بسیاری کسب کردند.
وی ادامه داد: نجات جان انسان ها مرز نمی شناسد و استان ها باید در حوادث از یکدیگر حمایت کنند و به یاری یکدیگر بشتابند.
این نهاد به عنوان یک سازمان مستقل و عام المنفعه در حوزه جوانان، امداد و نجات، بهداشت و درمان، داوطلبان و آموزش خدمت رسانی می کند.
جمعیت هلال احمر استان کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور و حادثه خیز، از زمان زمین لرزه سال 82 در شهرستان بم تقویت شد و امروز در صورت نیاز به عنوان یاور امدادرسانی به استان های مجاور را در دستور کار خود قرار داده است.
استان پهناور کرمان در جنوب شرقی کشور واقع شده و با استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، خراسان جنوبی، یزد همجوار است.
7420/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.