استاندار کرمان از محاصره پنج هزار خانوار روستایی بر اثر سیل خبر داد.

استاندار کرمان بخشی از وضعیت سیل در نقاط مختلف استان را تشریح و اعلام کرد: محاصره ۵ هزار خانوار روستایی، تخلیه ۶ روستا و فرونشست زمین در بخشی از شهر عنبرآباد از جمله مشکلات است.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، علی زینی وند روز چهارشنبه در مصاحبه زنده تلویزیونی با اشاره به حجم و گستردگی بالای سیلاب در استان گفت: دشت های جنوب کرمان شاهد بارش هایی بی سابقه در ۵۰ سال گذشته بوده اند.

وی با بیان اینکه به ۳۳۰ روستا چه در دشت های باتلاقی و چه در کوهستان ها دسترسی نداریم اظهارداشت: دشت‌های باتلاقی کار امدادرسانی را سخت کرده است و دستگاه‌های ملی باید در منطقه حضور یابند و کمک کنند.

زینی وند که از روز گذشته همزمان با تشدید سیلاب ها در منطقه جنوب استان کرمان حضور دارد گفت: روان آب هایی که از بالادست دشت های رودبارجنوب به سمت تالاب جازموریان در حرکت هستند، وضعیت شهرهای رودبار و زهکلوت در این شهرستان را دشوار کرده است.

وی تاکید کرد: ما دستور تخلیه جاهایی که در معرض خطر هستند را داده ایم و همه دستگاه ها را آماده کرده ایم که به محض اینکه آب فروکش کند با جدیت باز شدن راه های دسترسی در دستور کار قرار گیرد.

طغیان رودخانه ها مانع ورود در برخی نقاط

زینی وند با بیان اینکه پنج هزار خانوار روستایی در محاصره سیل هستند گفت: همه امکانات استان اعم از ارتش و سپاه نیز بسیج شده‌اند؛ در برخی از نقاط طغیان رودخانه ها اجازه ورود به روستاها را نمی دهد اما در صورت امکان جلو خسارت ها گرفته شده است.

مرگ سه کودک

وی با بیان اینکه باوجود حجم بی سابقه سیلاب تنها یک نفر در رودخانه به دلیل بی احتیاطی جان خود را از دست داد، تصریح کرد: سه کودک( دونفر در ریگان و یک نفر در کهنوج) به علت بی احتیاطی در رودخانه غرق شدند و جان خود را از دست دادند.

تخلیه ۵۰ خانه در شهر عنبرآباد

استاندار کرمان با تاکید بر اینکه امداد رسانی به همه روستاها در حال انجام است، گفت: حدود ۶ روستا تخلیه شدند و اسکان موقت دارند؛ در شهرستان عنبرآباد نیز بخشی از شهر دچار فرونشست شده که شب گذشته با حضور در محل، دستور تخلیه ۵۰ خانه داده شد.

به گفته زینی وند گستردگی سیلاب ۲۵ هزار نفر از ساکنان روستاها را گرفتار کرده است.

وی با بیان اینکه همه مدیران را به محل آورده ایم و در صحنه هستند بیان کرد: سپاه، بسیج، گروه های جهادی و مردمی همه در کنار هلال احمر پای کار هستند که با فروکش کردن سیل و بارش ها امدادهوایی نیز انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سیل هفته گذشته هزار و ۷۰۰ منزل مسکونی آسیب دید و هزار و ۵۰۰ راس دام نیز تلف شدند، خاطرنشان کرد: در سیل دوم آبگرفتگی و خسارت ها بیشتر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.