منوچهر امیر تیموری  روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای دولت یازدهم تاکنون علاوه بر مدرسه سازی کارهای بسیار خوب و قابل توجهی از جمله جذب ۹۸ درصد پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی و همچنین جذب ۱۰۰ درصدی پیش دبستانی  برای اولین بار در حوزه عشایر انجام گرفته است.

وی با اشاره به جایگزینی صندلی با زیلو از مدارس ابتدایی عشایر گفت: به دلیل آسیب هایی که به دانش آموزان در اثر نشستن و خم شدن روی کتاب و دفتر می رسید این جایگزینی انجام شده است.

امیرتیموری در ادامه گفت:  گسترش مراکز شبانه روزی در حوزه عشایر برای پوشش تحصیلی دانش آموزان به ویژه دختران، توسعه مراکز فنی و حرفه ای، ایجاد کانون فرهنگی و تربیتی سیار برای مهارت آموزی در ۳۳ مرکز شبانه روزی عشایر با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای نیز از کارهای بوده است که برای ارتقای سطح دانش عشایر انجام گرفته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش عشایری کرمان با اشاره به تاسیس مجمع خیرین آموزش و پرورش عشایری در کرمان گفت:  این مجمع یکی از اقداماتی بوده است که زمینه ساخت مدرسه، تامین کانکس، لوازم التحریر، کیف و کفش، کتاب و پوشاک را برای دانش آموزان فراهم ساخته است.

وی در ادامه گفت: آموزش معلمان، تجهیز مدارس، بورسیه کردن ۳۲ دانش آموز مستعد، ساخت بیش از ۹۰  مدرسه از جمله ۵ مرکز شبانه روزی، پیگیری در اتمام پروژه های نیمه تمام نیز از جمله کارهایی بوده که توسط خیرین انجام شده است.

امیرتیموری خاطرنشان کرد:  ۲۰ میلیون تومان برای اردوی مشهد، ۳۵ میلیون تومان خرید ۸۰۰ جفت کفش و ۱۰۰ عدد کیف از مبالغ جذب شده از سال ۹۶ تا سال جاری بوده که برای ایتام و دانش آموزان نیازمند هزینه شده است. .  

وی همچنین افزود: جذب ۴ دستگاه کانکس توسط یک خیر،   دریافت تعداد۲۰۰۰بسته لوازم التحریر از موسسات خیریه، تجهیز اتاق بهداشت اداره  نیز از دیگر کمک های خیرین در این عرصه می باشد.  

امیرتیموری با اشاره به جذب مبلغ ۸۰ هزار یورو از سفارت ژاپن جهت تهیه مدارس پیش ساخته به عنوان پروژه تامین امنیت انسانی  گفت: مبلغ ۶ میلیارد و ۸۸۷ میلیون ریال برای دفتر عشایر، ۵ میلیارد ریال  برای تجهیزات و همچنین بابت اجرای طرح های دفتر عشایری مبلغ یک میلیارد و ۸۸۷ میلیون ریال اعتبار داده شده است.

وی اعتبارات تملک و دارایی جذب شده از طریق فرمانداری های شهرستان ها  را مبلغ ۱۱ میلیارد و ۷۱ میلیون و ۱۶۲ هزارو ۵۵ ریال عنوان کرد و گفت: اعتبارات تخصیص داده شده به مناطق محروم نیز مبلغ ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال بوده است که برای پوشش تحصیلی در مدارس شبانه روزی هزینه شده است.  

۹۸۸۹/ ۵۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.