به گزارش ایرنا؛ دکتر قباد محمدی روز چهارشنبه در اولین جلسه ستاد توزیع داروی استان، افزود: برای اطمینان خاطر آحاد مردم و جلوگیری از بروز نگرانی در جامعه در حوزه دارو با توجه به اهمیت آن در تمام شرایط؛ داروها با هدف گذاری و هماهنگی کامل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توزیع خواهد شد.
وی اظهار داشت: با توجه به برخی التهابات کنونی موجود در بازار باید با همکاری و هماهنگی بین معاونت غذا و دارو، شرکت های توزیع دارو و سازمان‌ های بیمه ‌گر سعی شود که تاثیرات سوء آن متوجه مردم نشود.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: با توجه به برخی فشارهای مالی اخیر که بر متولیان این صنف وارد آمده است از سازمان های بیمه گر تقاضا داریم که پرداخت های دارویی را در اولویت قرار داده و هزینه‌های دارویی را سریعتر به داروخانه ها پرداخت نمایند تا داروخانه‌ها نیز بتوانند از عهده پرداخت به موقع مطالبات شرکت ها برآیند.
وی یادآور شد: یکی از چالش‌هایی که در حوزه دارو با آن مواجه هستیم توزیع دارو در خارج از شبکه رسمی توزیع توسط برخی از شرکت ها است؛ یعنی دارو در مکان های غیر از داروخانه عرضه می‌شود که هم تخلف است و هم سلامت مردم را به مخاطره می اندازد.
محمدی تصریح کرد: برای جلوگیری از تخلفات ویزیتورها و مواردی که در صدور فاکتور مشاهده می شود، طبق برنامه طرح ‌ریزی شده، هر شرکت باید برای تامین نیروی انسانی خود از قبیل مسئول فنی و ویزیتور با معاونت غذا و دارو هماهنگی لازم را به عمل آورد.
وی افزود: کاستن مشکلات مدیریتی در شرکت های توزیع دارو ضرورت داشته و در این راستا نرم افزاری در حال تهیه است که به سیستم شرکت‌های توزیع متصل شده و می‌تواند به مدیریت و نظارت بهینه بر شرکت ها کمک کند.
او گفت: در این نرم افزار نظارت دقیق بر موجودی انبارها و نظارت بر ورود و خروج دارو از شرکت را هم برای مدیر شرکت و هم برای معاونت غذا و دارو میسر می سازد.
در این جلسه مدیران و مسئولان فنی 40 شرکت توزیع دارو، مدیران سازمان‌ های بیمه‌گر و مدیران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.
در استان کرمانشاه چهار شرکت تولید دارو وجود دارد که 2 مورد آن دانش بنیان است و یکی از آنها جزء با کیفیت ترین شرکت های دارویی ایران می باشد.
براساس آمار معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سالانه بیش از چهار هزار میلیارد ریال دارو و تجهیزات مصرفی در استان کرمانشاه مصرف می شود.
اکنون حدود 250 داروخانه در استان 2 میلیون نفری کرمانشاه فعال است.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.