به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرداد علی قارداشی روز شنبه در مجمع انتخاباتی هیات پینگ پنگ استان کرمانشاه اظهار داشت: فدراسیون جهانی تنیس روی میز از سال گذشته میلادی شرایط را برای کسب سهمیه المپیک سخت تر کرد به گونه ای که ورزشکاران این رشته در طول یک سال میلادی حداقل باید در هشت رویداد جهانی و بین المللی حاضر شوند.
وی با بیان اینکه مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۰ توکیو فروردین ماه سال آینده به میزبانی کشور تایلند برگزار می شود، افزود: همه توان خود را برای کسب چند سهمیه در این رقابت ها در هر ۲ بخش آقایان و بانوان به کار می گیریم.
علی قارداشی در ادامه با نام بردن از ندا شهسواری بانوی اول پینگ پنگ ایران، وی را یکی از امیدهای کشورمان برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ معرفی کرد و گفت: همه توان خود را برای کمک به این بانوی توانمند کرمانشاهی به کار می گیریم تا برای سومین دوره متوالی بتواند المپیکی شود.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشورمان در ادامه از رشد قابل توجه داوران کشورمان سخن گفت و افزود: امروز داوران بین المللی خوبی داریم به گونه ای که برای مسابقات المپیک پیش رو یکی از بانوان ایرانی برای شرکت و قضاوت در این رقابت ها انتخاب شده است.
وی همچنین از اضافه شدن تنیس روی میز جانبازان و معلولین به این فدراسیون اشاره و اظهار کرد: هم اکنون نزدیک به ۸۰۰ ورزشکار در ۱۱ کلاس در این رشته مشغول به فعالیت هستند.
قارداشی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت خوب تنیس روی میز کرمانشاه در کشور اشاره کرد و گفت: این استان یکی از بازوان توانمند فدراسیون برای برگزاری رقابت های این رشته است و تاکنون توانسته میزبانی های خوبی داشته باشد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز، همچنین خواستار افزایش تعداد داوران بین المللی کرمانشاه و توجه به رده های پایه برای ساختن آینده این رشته ورزشی در کرمانشاه شد.
وی در پایان با ابراز رضایت از عملکرد شهنام اردلان رئیس هیات تنیس روی میز استان کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد تا وی بتواند برنامه های خود را با قدرت بیشتری در چهار سال پیش رو برای توسعه پینگ پنگ این استان به کار گیرد.
شهنام اردلان امروز برای یک دوره چهار ساله دیگر با کسب ۱۹ رای به عنوان ریاستش را بر هیات تنیس روی میز استان کرمانشاه تمدید کرد.
۷۴۵۸/۸۰۶۶