به گزارش خبرنگار ایرنا، خالد جعفری روز چهارشنبه در جلسه تودیع و معارفه مدیر سازمان تعاون روستایی کردستان اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی در جدیدترین پیش بینی خود میزان تولید گندم کردستان را یک میلیون تُن اعلام کرده است.
وی افزود: این میزان اگر محقق شود مقدار قابل توجهی در تولید محصول گندم استان کردستان در سال زراعی جاری خواهد بود و انتطار می رود با تلاش کشاورزان و واحدهای تابعه این سازمان، امسال رتبه چهارم خرید گندم کشور در استان حفظ شود.
جعفری میزان اراضی کشاورزی استان کردستان را یک میلیون و 230 هزار هکتار اعلام کرد و یادآور شد: از این میزان تنها 130 هزار هکتار آبی است و باقی اراضی به صورت دیم کشت می شود.
وی افزایش سطح کشت اراضی آبی در استان را از برنامه های این سازمان دانست و گفت: می توان با برنامه ریزی مناسب و استفاده از منابع آبی (سدها)، 200 هزار هکتار از اراضی دیم را به آبی تبدیل کرد.
وی اضافه کرد: هم اکنون تبدیل 17 هزار هکتار از اراضی در قالب طرح ساماندهی اراضی و مهار آب رودخانه های مرزی در حال انجام است و علاوه بر آن 13 هزار هکتار نیز در سال جاری سهمیه جدید از این منابع برای تبدیل دیم به آبی گرفته ایم.
جعفری تشکل های تخصصی بخش کشاورزی و تعاون روستایی را از پتانسیل های اصلی کشاورزی کردستان دانست و اضافه کرد: این شبکه نقش بسزایی در مدیریت کشاورزی کردستان ایفا می کند.
مسئول دفتر نمایندگی رهبر معظم انقلاب در سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این آیین گفت: تغییر و تحول مدیریت ها همیشه برای تلاش و حرکت بیشتر به سمت خدمت به مردم است.
حجت الاسلام دوستی نژاد افزود: مدیران پس از معارفه باید تلاش خود را به سمت توسعه فعالیت ها برای هدایت مجموعه به سمت شکوفایی زیر مجموعه بیشتر از گذشته بکار گیرند.
وی همچنین بر استفاده از فضیلت های ماه مبارک رمضان تاکید کرد و یادآور شد: طبق روایت ها اگر در این ماه کسی یک عمل نیک انجام دهد اجر آن هزار برابر می شود و چه خوب است با استفاده از این فرصت، اعمال خود را به سمت محسنات سوق دهیم.
مشاور نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این آیین با بیان اینکه مدیر تراز انقلاب اسلامی یک تفاوت اصلی با مدیریت های دیگر نقاط جهان دارد، اظهار داشت: یکی از این تفاوت ها، مدیریت درون و بیرون خویشتن توسط مدیر تراز در انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام مهدی فرزی افزود: در کنار این، مدیر در انقلاب اسلامی موظف است در کنار رشد و ارتقای علمی خود، آسایش جامعه را در برنامه های کاری خود در نظر داشته باشد.
وی با بیان اینکه طبق تاکیدهای رهبر معظم انقلاب برای تحقق اقتصاد مقاومتی توسعه اقتصاد تعاونی ضروری است، اضافه کرد: می توان با یک بازنگری در تعاون روستایی آن را به سمت یک مجموعه اشتغال زایی موفق تبدیل کرد.
حجت الاسلام فرزی گفت: سازمان تعاون روستایی با توجه به اینکه فعالیت های خود را با تکیه بر سه مولفه هدایت، حمایت و نظارت انجام می دهد زمینه خوبی برای تحقق اقتصاد مبتنی بر تعاون را در بخش های مختلف دارد.
مشاور نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه پتانسیل های بخش کشاورزی کردستان باعث شده محور توسعه این استان مبتنی بر توسعه کشاورزی برنامه ریزی شود، افزود: لازم است سازمان ها برنامه کوتاه و بلند مدت خود را همانند گذشته با توجه به وضعیت جوی و شرایط موجود تدوین کنند.
وی اضافه کرد: برنامه های تدوین شده باید به جذب انواع سرمایه های استان و کشور و همت مردم منجر شود و به سمت توسعه اقتصادی، مهاجرت معکوس به روستاها، افزایش اشتغال، افزایش معیشت مردم و در نهایت تحقق اقتصاد مقاومتی حرکت کند.
وی یادآور شد: برای رسیدن به این مطالبه، تعاون روستایی با توجه به ماهیت خود می تواند نقش بسزایی ایفا کند چون با هماهنگی دستگاه های نظارتی، اجرایی و مردم توان تحقق این اهداف را بیشتر از سایر دستگاه ها دارد.
این آیین که با حضور محمدوحید قلفی عضو هیات مدیره سازمان تعاون روستایی کشور برگزار شد، پیمان اسکندری به عنوان مدیر سازمان تعاون روستایی استان کردستان معرفی و از خدمات احمد ذکریایی نژاد در این مسئولیت تقدیر شد.
همچنین در این آیین سید احمد ذکریایی نژاد به عنوان معاون بهبود تولیدات امور دام و محمد پیشداد به عنوان معاون مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی کردستان معرفی شدند.
سازمان تعاون روستایی از سال 1346 فعالیت خود را آغاز و در حوزه تشکیل تعاونی ها در سطح روستا برای تامین ارزاق و مایحتاج عمومی کشاورزان اقدام کرد.
این سازمان دارای بیش از 230 تشکل و شرکت تعاونی است.
3034/6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.