پیمان الماسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حجم سرمایه گذاری پیش بینی شده برای 224 جواز تاسیس صادر شده 6 هزار و 750 میلیارد ریال است که با اجرای آن برای سه هزار و 211 نفر اشتغالزایی می شود.
وی با بیان اینکه میزان اشتغال پیش بینی شده برای جوازهای صادره در سال جاری نسبت به هشت ماه منتهی به آبان سال 95 که 2 هزار و 579 نفر بود حدود 25 درصد رشد دارد، افزود: جوازهای تاسیس صادره نیز با 17 درصد رشد از 224 مورد به 261 مورد رسیده است.
الماسی تاکید کرد: مجوز تاسیس برای راه اندازی یا توسعه یک واحد صنعتی صادر می شود و در زمان دریافت برنامه اولیه فرد حقیقی یا حقوقی متقاضی در زمینه سرمایه گذاری و اشتغالزایی را اعلام می کند.
سرپرست معاونت امور صنایع، سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه در سال جاری 48 فقره پروانه بهره برداری در استان نیز صادر شده است، یادآور شد: این واحدها با 15 هزار و 60 میلیارد ریال سرمایه گذاری از محل اعتبارات بخش خصوصی و دولتی احداث شده و با بهره برداری از آنها یک هزار و 365 نفر مشغول بکار شدند.
به گفته الماسی، پروانه های بهره برداری از نظر اشتغال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 2.6 برابر، از نظر سرمایه 32 برابر و از نظر تعداد نیز 48 درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: پروانه بهره برداری واحدهای صنعتی نیز پس از اتمام دوره احداث صادر می شود و به عنوان مجوز فعالیت واحدها محسوب می شود.
الماسی گفت: هم اکنون سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان عارضه یابی واحدهای تولیدی را به صورت مرتب در کارگروه های استانی برای تسهیل رفع مشکلات واحدها را دنبال می کند و در نتیجه آن از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۲۰ میلیارد ریال به واحدهای تولیدی بخش صنعت استان از محل تسهیلات رونق تولید، بازسازی و نوسازی پرداخت شده است.
وی افزود: این میزان اعتبار در قالب36 پرونده به واحدهای صنعتی کردستان پرداخت شد که 137 میلیارد ریال آن مربوط به پرونده هایی است که از سال گذشته مانده بودند.
سرپرست معاونت امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: برای اجرای اشتغال فراگیر درخواست 165 واحد در بخش صنعت، معدن، تجارت و خدمات به مبلغ یک هزار و 570 میلیارد ریال بررسی و در کارگروه های اشتغال شهرستان ها به تصویب رسیده است.
الماسی اظهار کرد: این درخواست ها به کارگروه اشتغال استان برای ارجاع به هشت بانک عامل ارجاع شده است.
سامانه بهین یاب در راستای اجرای سیاست های دولت تدبیر و امید برای حمایت از تولید راه اندازی شده و در سال جاری جذب سه هزار و 110 میلیارد ریال تسهیلات به بدنه واحدهای تولیدی کردستان از محل تسهیلات رونق تولید و رفع موانع آن توسط کارگروه رفع موانع تولید برنامه ریزی شده است.
طرح اشتغال پایدار (فراگیر) با مسئولیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با عضویت وزارتخانه ها و سازمان های مرتبط نیز از برنامه های دولت تدبیر و امید است که در سال جاری با اجرای این طرح دولت 27 تا 30 هزار شغل در کردستان ایجاد می شود.
در سال جاری از محل این طرح 970 هزار شغل جدید در طرح اشتغال فراگیر کشور ایجاد می شود که استان کردستان سهم 3.7 درصدی ایجاد اشتغال در این طرح دارد.
هم اکنون 832 واحد صنعتی در این استان با ظرفیت اسمی 16 هزار و 114 نفر پروانه بهره برداری گرفته اند که 51 درصد (416 واحد) از واحدهای دارای پروانه بهره برداری فعال هستند و 28 درصد (238 واحد) نیمه فعال و 21 درصد (178 واحد) نیز غیر فعال هستند.
10 هزار و 673 نفر معادل 66 درصد ظرفیت اسمی در واحدهای تولید کردستان مشغول بکار هستند.
خبرنگار: حسن حسین زاده ** انتشار: مجید سلیمانی
3034 /9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.