علیرضا اسماعیلی شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اعضای شورای بازبین متشکل از محمد زارع زاده، شهرام کرمی و بختیار پنجه ای است.
به گفته وی، نمایش های سه رده می بی تاوانی، له پشت درگا، مردووه بی کفن و دفنه کان، دیل کراوه کان، ده رویش عودی، خیال، اتاق، زه ماوه ندی خوین، عیشا، ئه وانگه ل و امپرتور و آنجلو و 2 اثر پانیکه کان و هرای(شاکو) به عنوان آثار مشروط برای اجرا در این جشنواره پذیرفته شدند.
وی اضافه کرد: کارگردانانی که نمایش آنان پذیرفته شده اهل شهرهای مهاباد، بوکان، مریوان، ارومیه، پاوه، ایلام، سقز، ارومیه، بیجار، تهران، سنندج و قوچان هستند.
اسماعیلی با بیان اینکه این جشنواره 16 تا 19 آذر در سالن نمایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز برگزار می شود، یادآور شد: بر اساس فراخوان به گروه های راه یافته به بخش مسابقه جشنواره با نظر کارشناسی حداقل 10 میلیون ریال و حداکثر 25 میلیون ریال جایزه تعلق خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: نگاه ویژه به شعار سال (اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) و توجه ویژه به زبان کُردی و مفاهیم فرهنگ کهن کُردستان با رویکردی خلاقانه و نو، باز آفرینی آیین ها، رسوم و سنت های کُردها در قالب نمایش، نگاه هنرمندانه و تحلیلی به مسائل اجتماعی روز بویژه مسائل خانواده، جوانان و طلاق و مبارزه با مصرف مواد مخدر و ارائه نمایش هایی در جهت نفی خشونت و جنگ طلبی در حمایت از گسترش صلح جهانی از محورهای مورد تاکید این جشنواره است.
به گزارشش ایرنا، آدرس دبیرخانه دائمی جشنواره برای کسب اطلاعات بیشتر هنرمندان حوزه نمایش کردستان، سقز، مجتمع فرهنگی هنری ارشاد سقز، تلفن تماس 08736222266 و 08736222270 می باشد.
این جشنواره توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز و انجمن هنرهای نمایشی استان کردستان با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی، انجمن هنرهای نمایشی ایران، فرمانداری سقز، شورای اسلامی شهر و شهرداری سقز در راستای ارتقا، تشویق و ترویج هنر نمایش در جامعه با تاکید بر تولید نمایش هایی مبتنی بر فرهنگ کردستان برگزار خواهد شد.
جشنواره تئاتر کُردی از سال 78 به مدت شش سال متوالی برگزار شد اما بدلیل مشکلات مالی این جشنواره بعد از شش دوره متوقف شد و دوباره از سال 87 برگزاری آن از سر گرفته شد و تا سال 90 به مدت چهار دوره دیگر پیگیری و اجرا شد.
این جشنواره در سال های 91 و 92 برگزار نشد و از 93 دوباره فعالیت خود را آغاز کرد و سال 94 نیز دوازدهمین دوره این جشنواره با حضور 12 گروه نمایشی از ایلام، بانه، بوکان، تهران، دیاربکر ترکیه، سقز، سلیمانیه عراق، سنندج، شیروان، کرمانشاه و مریوان از 15 تا 19 شهریور در سالن نمایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز برگزار شد.
سقز در 190 کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.
خبرنگار: ابراهیم محمدحسینی ** انتشار: مجید سلیمانی
7249/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.