به گزارش خبرنگار ایرنا، امین مرادی شامگاه دوشنبه در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره شعر و داستان جوان بزرگداشت استاد سید ابراهیم ستوده و جشن هفته هنر انقلاب اسلامی در سنندج افزود: حوزه هنری به عنوان امید هنر انقلاب در سراسر کشور خود را موظف می داند با تکیه بر آرمانهای انقلاب اسلامی در جهت بسط، گسترش و حمایت از هنر مبتنی بر اندیشه های ناب اسلامی که همانا اشاعه آزاد مردی و مسئولیت پذیری در قبال مردم و جامعه با تکیه بر نسل جوان است فعالیت کند.
وی گفت: در استان کردستان تقویت 2جریان تعهد و مسئولیت پذیری با تکیه بر آرمانهای انقلاب اسلامی در تمامی فعالیت های فرهنگی و هنری در سرلوحه کار این نهاد قرار دارد و برای تحقق آن از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.
دبیر هشتمین جشتنواره شعر و داستان جوان سوره در ادامه با انتقاد از عدم توجه به معرفی مفاخر استان به نسل جوان اظهار کرد: لازم است در فرصتی مناسب و بطور ویژه به بحث و بررسی تاثیرات و تحلیل آثار استاد ستوده به عنوان یکی از این مفاخر پرداخته و ابعاد پیدا و پنهان هنر این ادیب گرانقدر را مورد کنکاش قرار داد.
وی افزود: در کنار کم کاری مسئولان فرهنگی در معرفی و شناخت چهره های مطرح ادبیات و فرهنگ کردستان به جوانان منطقه باید به هجوم نحله های متفاوت ادبی و فرهنگی و به تبع آن دور ماندن از سنت ها و میراث ها در بین نسل جدید نیز که زمینه این غفلت بوده است اشاره کرد.
مرادی از استاد ستوده به عنوان یکی از متعهد ترین هنرمندان کشور که در سخت ترین شرایط در کنار آرمانهای انقلاب اسلامی جانانه ایستاد نام برد.
وی ادامه داد: تولید آثاری از نظم و نثر به زبانهای کردی و فارسی که ضمن معرفی ادبیات کردی به سایر هموطنان به نمونه ای بی بدیل از معرفی انقلاب اسلامی به مردم کردستان و کرد زبان نیز تبدیل شد بخشی از فعالیت های ادبی این استاد است.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی اکردستان گفت: تلمذ نزد اساتید به نام همچون مرحوم جلال همایی و بدیع ­الزمان فروزانفر و مدرس رضوی در کنار تسلط بی مانند وی به ادبیات فارسی بخصوص جریان قصیده سرایی ایشان را به یکی از قصیده سرایان قدر ادبیات فارسی تبدیل کرد.
وی با توصیه به شاعران جوان برای بررسی نعت ها و ستایش های این استاد بزرگوار افزود: اشعار مذهبی این شاعر برجسته کُرد نمونه ای بی بدیل از حرکت در جهت وحدت میان فرق اسلامی است.
مرادی افزود: از ویژگی های این استاد فرزانه همین حرکت عالمانه و عارفانه بود که تا واپیسن روزهای حیات به حق او را بر کرسی ریاست شورای شعر کشور نشاند و خدمات قابل توجهی به شعر و ادبیات ایران اسلامی کرد.
وی در ادامه از تداوم نامگذاری این جشنواره در دوره های آینده به نام یکی از دیگر ازمفاخر ادبی کردستان تأکید کرد.
رئیس‌ حوزه هنری کردستان در در خصوص دوره هشتم این جشنواره نیز اظهار کرد: هشتمین جشنواره استانی شعر و داستان جوان با هدف کشف استعدادهای جوان و حمایت از آثار و تولیدات آنها و تعامل هنرمندان جوان با اساتید در بهمن سال 94 اعلام فراخوان شد.
وی افزود: در مدت زمان ارسال آثار بیش از 200 اثر از 130 هنرمند در دبیرخانه جشنواره ثبت شد و از این تعداد 93 اثر به مرحله نهایی راه یافت.
در ادامه این آیین از برترین های این جشنواره و همچنین خانواده سیدابراهیم ستوده تجلیل شد.
3020/7348
**خبرنگار: افسانه گلباخی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.