جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۱۱ هزار میلیارد ریال در بخش راه کردستان سرمایه گذاری شد

کد خبر: ۱۲۵۵۴۴۷
۱۱ هزار میلیارد ریال در بخش راه کردستان سرمایه گذاری شد

مدیر ساخت و توسعه راه های راه و شهرسازی کردستان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۱ درصد از کل راه‌های بین شهری، ۴۸ درصد از بزرگراه ها و ۲۷ درصد از راه های روستایی این استان در دولت تدبیر و امید ساخته شده که در نتیجه آن یک هزار و ۲۶ کیلومتر انواع راه با استفاده از حدود ١١ هزار میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.

رامین محمودی اظهار داشت: در این مدت حدود چهار هزار میلیارد ریال برای ١٣٠ کیلومتر بزرگراه، سه هزار و ٥٠٠ میلیارد ریال برای احداث ١٣٥ کیلومتر راه بین شهری اصلی و فرعی و سه هزار و ٥٠٠ میلیارد ریال برای ۷۸۲ کیلومتر و راه روستایی هزینه شده است.

وی گفت: هم اکنون طول کل بزرگراه های استان ٣٠٠ کیلومتر، راه اصلی و فرعی یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر و راه های روستایی آسفالته ۲ هزار و ۹۹۰ کیلومتر است.

وی افزود: با اقدامات انجام یافته از سوی دولت تدبیر و امید از سال ۹۲ تا کنون شاخص بزرگراهی استان از ۹ درصد به ۱۷درصد، و شاخص راه های روستایی آسفالته از ۳۶ درصد به ۴۹ درصد رسیده است.

طول شبکه راه های استان حدود هشت هزار کیلومتر است که این میزان شامل حدود ۶ هزار کیلومتر راه روستایی، ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه، ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و یک هزار و ٣٠٠ کیلومتر راه فرعی است.

کردستان با ۲۸ هزار کیلومتر مربع و یک میلیو ن و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت در حاشیه جنوبی رشته کوه زاگرس قرار گرفته و یکی از مناطق سرسیر کشور است.

۳۰۳۴

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما