صباح قریشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر 714 مرکز و موسسه تابعه سازمان بهزیستی در سطح استان فعال بوده و در بخش های مختلف به اقشار ضعیف جامعه خدمات رسانی می کنند.
وی افزود: 137 مورد از این مراکز و موسسات فعال در حوزه پیشگیری، 440 مورد در حوزه امور اجتماعی و 55 مرکز در حوزه توانبخشی بهزیستی فعالیت دارند ضمن اینکه 82 مورد را نیز موسسات خیریه تشکیل می دهند.
مدیر کل بهزیستی کردستان با بیان اینکه فعالیت های بیش از 700 مورد از این مراکز به بخش خصوصی برون سپاری شده است، اضافه کرد: مراکز خدمات مشاوره ژنتیک، مشاوره اجتماعی، سلامت روان، مراکز گذری کاهش آسیب و مراکز درمانی بازتوانی و بهبودی اقامتی از جمله مراکز واگذار شده به بخش غیردولتی در حوزه پیشگیری است.
وی یادآور شد: در حوزه اجتماعی نیز فعالیت خانه های سلامت زنان و دختران، مهدهای کودک، روستامهدها، مراکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست و موسسات خیریه به این بخش واگذار شده است.
قریشی تاکید کرد: تعدادی از مراکز روزانه و شبانه سالمندان، معلولان ذهنی، بیماران روانی، معلولان جسمی حرکتی، مراکز بینایی سنجی و شنوایی سنجی و انجمن ها و کارگاه های حرفه آموزی در حوزه امور توانبخشی بهزیستی نیز توسط مراکز غیر دولتی زیر پوشش این نهاد اداره می شوند.
وی گفت: در چند سال اخیر سازمان بهزیستی در امر واگذاری امور به مردم با هدف وحدت رویه و تسهیل در برون سپاری امور پیشرو بوده است.
110 هزار نفر از جمیعت یک میلیون و 603 هزار نفری استان کردستان زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که معادل هفت درصد جمعیت استان است.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.