به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، این طرح ملی یکی از مصوبات سفر رییس جمهوری در سال 93 به این استان است که در 10 نقطه درحال اجراست.
خشکسالی های 9 سال متوالی این استان و خشکیدن و کاهش دبی بسیاری از منابع تامین آب آشامیدنی در شهرها و روستاهای استان موجب شده تا این طرح ملی اجرایی شود.
طرح انتقال اب بن - بروجن علاوه بر روستاهای در مسیر، شهرهای شهرکرد، بروجن، سفید دشت، فرادنبه، فرخشهر، بن، سامان و هفشجان را از نعمت آب آشامیدنی بهره مند می کند.
اگرچه دست اندرکار تمامی توان خود را برای تکمیل و بهره برداری از طرح انتقال آب بن – بروجن به کار گرفته اند تا مشکل تامین آب آشامیدنی نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری رفع شود، اما این طرح از یک نقطه به دلیل اختلافات مرزی و مالکیتی این استان با استان اصفهان دچار مشکل شده است.
اما بگفته مسئولان استان چهارمحال و بختیاری رایزنی هایی با مقامات کشوری و استان اصفهان به طور جدی در دستور کار قرار دارد.
همچنین تعهدات شرکت آب منطقه ای اصفهان در این طرح از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست، فرمانداری کوهرنگ، دفتر فنی استانداری و شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری در حال بررسی است.
طرح انتقال آب بن – بروجن با هدف تامین آب آشامیدنی مردم ساکن در شهرهای مسیر بن تا نقنه از توابع شهرستان بروجن در حال اجراسترکه از مدتی قبل به علت شکایت مسئولان استان همجوار بخشی از عملیات اجرایی آن دچار مشکل شد.
خبرنگار: وحید رئیسی دهکردی**انتشار:جهانبخش صفری
7362/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.