مطابق برنامه ششم و هفتم توسعه سالانه 270 محله و سکونتگاه غیر رسمی و ناکارآمد در کشور بازآفرینی و ساماندهی می‌شود.

به گزارش ایلنا، مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی در سفر به شهرکرد گفت: سکونت در بافت فرسوده، بافت نابسامان میانی، بافت تاریخی، بافت ناکارآمد شهری نظیر صنایع متروکه و بافت‌های باسابقه روستایی شامل اجرای طرح بازآفرینی و ساماندهی ستاد بازآفرینی شهری می‌شود.

سکونتگاه‌های غیر رسمی و حاشیه‌نشینی به نوعی پدیده های عمده ناپایدار کننده توسعه پایدار شهری است که به اصطلاح عامیانه‌حاشیه‌نشینی اطلاق می‌شود. این بافت‌ها بدون مجوز و خارج از برنامه‌ریزی‌رسمی و قانونی توسعه شهری در درون و یا خارج از محدوده قانونی شهر‌ها به وجود آمدند.

نریمان مصطفایی افزود: اجرای برنامه‌های توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی در سکونتگاه‌های غیر رسمی، برنامه‌های محرک توسعه و توانمندسازی اجتماعی در بافت فرسوده، توسعه و تجهیز فضای عمومی و مرمت و تعمیر بنای تاریخی در بافت تاریخی و برنامه‌های توسعه و پیشگیری در بافت های روستایی اولویت برنامه های ستاد بازآفرینی شهری است.

وی گفت: تشکل‌های مردم نهاد نقش اساسی و بازوی کمکی دولت در اجرای برنامه‌های بازآفرینی و ساماندهی این مناطق دارند.

مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری وزارت راه و شهرسازی افزود: تا پایان برنامه هفتم توسعه سالانه 9 بافت فرسوده، بافت تاریخی و سکونتگاه غیر رسمی در چهارمحال و بختیاری بازآفرینی و ساماندهی می شود.

مصطفائی افزود: در شهرکرد سه محله مهدیه، اشکفتک و چالشتر و در شهرهای لردگان و فارسان، سکونتگاه غیررسمی شناسایی شده است و چهارمحال و بختیاری برای سرعت بخشی به طرح بازآفرینی و ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی باید سند بازآفرینی شهری استان را تدوین کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.