احسان امانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در این استان ۱۰ شهرستان و ۴۲ شهر مصوب وجود دارد، افزود: جاده‌های مواصلاتی استان از داخل ۲۴ شهر عبور می‌کند که ایمن‌سازی ورودی و خروجی شهرها یک امر ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه ۶۰ درصد تصادفات در حوزه ۳۰ کیلومتری شهرها اتفاق می‌افتد، اظهار داشت: اجرای طرح ایمن‌سازی ورودی و خروجی این جاده‌ها، همچنین اصلاح هندسی، تجمیع و ایمن‌سازی دوربرگردان‌ها در اولویت قرار دارد.

امانی افزود:چهارمحال و بختیاری دومین استان کشور به دلیل شلوغی تعداد جاده‌ها در سطح کشور است، که این امر اجرای طرح‌های عمرانی در خصوص ایمن سازی و همچین راهسازی در این جاده‌ها را کند کرده است.

امانی گفت: در استان ۳ هزار و ۷۰۰ کیلومتر جاده وجود دارد، که ۲۶۰ کیلومتر از جاده‌های استان بزرگراه، ۸۱۶ کیلومتر راه اصلی،۲۹۰ کیلومتر راه فرعی و مابقی راه شوسه و درون شهری است و توسعه بزرگراه و جاده‌های چهاربانده در استان یک ضرورت است.

وی به سخت گذربودن جاده‌های استان به دلیل کوهستانی بودن اشاره کرد و گفت: محورهای ارتباطی استان به عنوان محورهای ترانزیت و کریدور اتصال جنوب به مرکز کشور هستند.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون جاده شهرکرد، بروجن به لردگان و خوزستان به عنوان مرکز ارتباط جنوب به مرکز کشور و محور داران به بن نیز محور ارتباطی شرق به مرکز کشور است که ایمن‌سازی و اجرای چهارخطه این محور در دستور کار قرار دارد.

استان چهارمحال وبختیاری با بیش از ۹۴۷ هزار نفر جمعیت با ۱۶ هزار و ۴۲۱ کیلومتر مربع مساحت یک درصد از کل وسعت کشور را دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.