به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار عصر شنبه در جلسه شورای اداری چهارمحال و بختیاری افزود: این شاخصه ها از سوی دستگاه های اجرایی تدوین و به تصویب دولت رسیده و اجرای آن تکلیف ماده 101 قانون برنامه ششم توسعه است.
وی با بیان اینکه زن و مرد از نفس واحده خلق شده اند، افزود: عدالت جنسیتی یکی از برنامه های دولت برای حمایت از بانوان و خانواده هاست.
بگفته ابتکار، در بخش حمایت از زنان و خانواده دولت دوازدهم، بر تحقق سیاست های کلان، قانون برنامه ششم توسعه و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید دارد.
وی اظهار داشت: برای تحقق عدالت جنسیتی،براساس برنامه ششم توسعه، ماده 101 بصورت ویژه به دستگاه های اجرایی تکلیف شده تا برنامه ها و آمارهای خود را در حوزه خدمات، به تفکیک جنس ارائه دهند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در یکی از آمارهای تفکیک به جنس مشخص شد، در برخی موارد ورزش دانش آموزان دختر در مدارس ابتدایی حذف شده است که این بحث در آینده باعث بروز مشکلات جسمانی و درمانی برای آنان خواهد شد.
وی افزود: برای رفع این کمبودها با همکاری وزارت آموزش و پرورش، تابستان امسال آموزش 76 هزار معلم ابتدایی در خصوص فراگیری دانش ورزش اجرایی شد که این یک حرکت بزرگ در بخش ورزش مدارس ابتدایی است.
ابتکار، حمایت از زنان سرپرست خانواده را از دیگر برنامه های دولت عنوان کرد و گفت: حدود 3.5 تا 4 میلیون زن سرپرست خانواده در کشور وجود دارد و دولت براساس برنامه ششم توسعه با همکاری سایر دستگاه های اجرایی از زنان سرپرست خانواده حمایت می کند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: شرایط کنونی تحریم ها و فشار اقتصادی و روانی علیه ایران خاص است و امروز بیش از هر زمانی، کارآمدی دولت و نظام به چالش کشیده شده است.
بگفته وی، امروز دولت بیش از هر زمانی باید در جهت تحقق اهداف و ارتقای سطح بهره وری و کارآمدی و نتیجه بخشی اهداف خود بکوشد.
ابتکار تاکید کرد: باید فاصله حرف تا عمل را کاهش داد و بر روی کارآمدی شاخص های مختلف تلاش کرد، زیرا کار و تلاش مسئولان باعث امیدواری مردم می شود.
وی تصریح کرد: با وجود همه کاستی ها و مشکلاتی که نباید آنها را انکار کرد، باید بتوان با تلاش همگانی زمینه امید و نشاط در جامعه را ایجاد کرد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: هر کجا به مردم اعتماد کردیم، امید در بین مردم افزایش یافته است، از این رو نباید اجازه داد تصویر منفی از مشکلات بر ما غلبه کند.
وی یکی از فرصت ها را عدالت عنوان کرد و افزود: بحث آموزش و کارآفرینی از مهمترین مولفه های عدالت است.
بگفته ابتکار در بخش بانوان نیز دولت برای ارتقای مهارت ها، طرح توان افزایی زنان با رویکرد کسب و کار را دنبال می کند که در این طرح از ظرفیت های فنی و حرفه ای، بهزیستی، تشکل های غیردولتی کارآفرین استفاده می شود.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: اگرچه تحریم ها یک تهدید است و بر شرایط اقتصادی نیز اثرگذار، اما در بخش گردشگری این تحریم ها یک فرصت است و تفاوت ارزی، تسهیلگر ورود گردشگران است.
وی به برنامه دولت برای تحقق 30 درصدی مدیریت بانوان اشاره کرد و گفت: براساس مصوبه شورای عالی اداری در یک دوره 4 ساله باید 30 درصد از مدیریت های اجرایی به بانوان اختصاص یابد و سن مدیریت نیز 8 سال کاهش یابد.
به گزارش ایرنا، بازدید از اورژانس اجتماعی، طرح کارآفرینی بانوان در قلعه چالشتر، نشست با فعالان اجتماعی، احزاب و کارآفرینان و شرکت در شورای اداری چهارمحال و بختیاری از برنامه های سفر یکروزه معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده به شهرکرد بود.
2097/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.