محمدباقر ذوالقدر، دبیرشورای عالی امنیت ملی نوشت: حالا بیش از هر زمان دیگر کشور نیاز به وحدت و انسجام دارد تا آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در این زمینه هم مأیوس شوند. میدان وحدت و انسجام هم یک میدان دیگر در مبارزه است.

به گزارش جماران، محمدباقر ذوالقدر، دبیرشورای عالی امنیت ملی که امروز ۴ خردادماه ۱۴۰۵ منتشر شد، بدین شرح است:

عقب نشینی در‌ کار نخواهد بود.

این را میدان نظامی، میدان دیپلماسی و مردم مبعوث شده حاضر در خیابان با مقاومت جانانه خود نشان دادند و دشمن را زمین گیر کردند.

حالا بیش از هر زمان دیگر کشور نیاز به وحدت و انسجام دارد تا آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در این زمینه هم مأیوس شوند.

میدان وحدت و انسجام هم یک میدان دیگر در مبارزه است. تلاش همگانی برای جلوگیری از هر سخن و اقدام وحدت‌شکن، ایرانِ عزیز را به پیروزی نهایی خواهد رساند؛ ان‌شاءالله.

 

اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی به مردم عزیزِ ایران

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.