ترامپ اعلام کرد: هر آنچه درباره جنگ احتمالی با ایران نوشته شده، نادرست و به عمد چنین نوشته شده است. من کسی هستم که تصمیم می‌گیرم؛ من ترجیح می‌دهم توافقی داشته باشم تا اینکه نداشته باشم اما اگر توافقی صورت نگیرد، روز بسیار بدی برای آن کشور و متأسفانه مردمش خواهد بود، زیرا آنها بزرگ و شگفت‌انگیز هستند و چیزی مانند این هرگز نباید برای آنها اتفاق بیفتد.

به گزارش جماران؛ دونالد ترامپ به گزارش‌های ضدونقیض آکسیوس، وال‌استریت ژورنال و واشنگتن پست واکنش نشان داد: 

داستان‌های زیادی از رسانه‌های جعلی در حال انتشار است که می‌گوید ژنرال دانیل کین، مخالف جنگ با ایران است. این داستان هیچ منبعی برای این حجم از اطلاعات ندارد و ۱۰۰٪ نادرست است. 

 ژنرال کین، مانند همه ما، دوست دارد که جنگی رخ ندهد اما اگر تصمیمی برای اقدام نظامی علیه ایران گرفته شود، نظر او این است که این کار به راحتی قابل پیروزی خواهد بود. 

 او ایران را به خوبی می‌شناسد زیرا مسئول عملیات Midnight Hammer، حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بود. این تاسیسات دیگر وجود ندارد و به تکه‌های کوچک تبدیل شده است توسط بمب‌افکن‌های بزرگ B-2 ما. 

 ژنرال کین یک جنگجوی بزرگ است و نماینده قدرتمندترین نیروی نظامی در هر جای دنیا است. 

 او درباره عدم اقدام علیه ایران یا حتی حملات محدود جعلی که درباره‌اش خوانده‌ام صحبت نکرده است؛ او فقط یک چیز را می‌داند: چگونه پیروز شود و اگر به او گفته شود که این کار را انجام دهد، او رهبری ماجرا را بر عهده خواهد گرفت. 

 هر آنچه درباره جنگ احتمالی با ایران نوشته شده، نادرست و به عمد چنین نوشته شده است. من کسی هستم که تصمیم می‌گیرم؛ من ترجیح می‌دهم توافقی داشته باشم تا اینکه نداشته باشم اما اگر توافقی صورت نگیرد، روز بسیار بدی برای آن کشور و متأسفانه مردمش خواهد بود، زیرا آنها بزرگ و شگفت‌انگیز هستند و چیزی مانند این هرگز نباید برای آنها اتفاق بیفتد. 

 

عقب نشینی ترامپ از شایعات جنگ با ایران

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.