• کدخبر: 718266
  • منبع: روابط عمومی فدراسیون بدمینتون
  • نسخه چاپی

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

رقابت‌های بین‌المللی بدمینتون- بلغارستان

پیروزی تنیسور ایرانی مقابل حریف روس

در ادامه اولین روز مسابقات بین‌المللی بدمینتون بلغارستان، ثمین عابدخجسته با پیروزی برابر حریف روسی خود به مرحله بعد راه یافت.

به گزارش جی پلاس، در این دیدار عابدخجسته  در مصاف با حریف روسی خود توانست وی را با نتیجه 2 بر یک شکست دهد و به دور بعد راه یابد.

بازیکنان اعزامی به این رقابت‌ها متشکل از امیر جباری ، مهدی انصاری ، هدیه شمش و ثمین عابد خجسته هستند. این تیم را مرتضی ولی دروی و فریبا جلالیان به عنوان مربیان همراهی می کنند.

سروش اسکندری ، آرمین زکی زاده ، ثریا آقایی و سارا دلاوری ملی پوشان رده سنی بزرگسالان هستند که روز بیست و دوم مرداد ماه جاری تهران را به مقصد بلغارستان ترک خواهند کرد.

مسابقات بین المللی بدمینتون جوانان بلغارستان در روزهای بیستم تا بیست دوم مرداد ماه جاری در شهر پازارژیک برگزار می شود و رقابت های بین المللی  بدمینتون بزرگسالان بلغارستان در روزهای بیست و سوم تا بیست و ششم مرداد ماه جاری در شهر صوفیا برگزار خواهد شد.

تیم بدمینتون جوانان پس از پایان رقابت های خود به تیم بزرگسالان بدمینتون کشورمان خواهد پیوست تا در مسابقات بزرگسالان شرکت کند.

مسابقات بین المللی بدمینتون بلغازستان  در روزهای بیستم الی بیست و ششم مرداد ماه جاری با شرکت 23 تیم خارجی در دو رده جوانان و بزرگسالان در این کشور برگزار می شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 718266
  • منبع: روابط عمومی فدراسیون بدمینتون
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.