سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر بر این باور است که تیمش برابر نماینده امارات عملکرد خوب و قابل قبولی ارائه می‌کند.

جماران ورزشی؛ گل‌گهر در اولین تجربه آسیایی خود فردا (۲۴ شهریور)، در رقابت‌های سطح ۲ آسیا از ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه به مصاف الجزیره امارات خواهد رفت.

 

مهدی رحمتی، سرمربی گل‌گهر در کنفرانس خبری پیش از این دیدار گفت: حضور گل‌گهر در لیگ قهرمانان آسیا، حاصل نگاه بلند و حمایت مجموعه گل‌گهر و در راس آن جناب آقای مهندس عتیقی و همچنین حاصل تلاش باشگاه گل‌گهر و آقای دکتر اسفندیارپور در توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت و زحمات کارکنان، کارگران شریف گل‌گهر و مردم خونگرم سیرجان است.

 

او افزود: شناخت خوبی از تیم الجزیره داریم و سالیان گذشته به عنوان بازیکن مقابل این تیم بازی کرده‌ام، بازیکنان خوبی دارند و یک مربی بزرگ هدایت آنها را برعهده گرفته. آنالیز مناسبی انجام دادیم و شناخت کافی را بر روی نقطه قوت و ضعف تیم مقابل داریم.

 

رحمتی اظهار کرد: تشکر می‌کنم از فدراسیون فوتبال تاجیکستان که خیلی میزبانی خوبی داشتند، ولی ما باید در سیرجان از الجزیره پذیرایی می‌کردیم و مطمئنا شرایط بازی در استادیوم خانگی خودمان خیلی متفاوت‌تر است. با شناخت خوبی که از مجموعه گل‌گهر دارم امیدوارم بتوانیم در اولین دیدار آسیایی پیروزی را کسب کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.