سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی اعلام کرد که در صورت نیامدن نماینده IPC(کمیته بین‌المللی پارالمپیک) در مسابقات انتخابی تیم ملی، تعداد سهمیه‌ها در بازی‌های پاراآسیایی کاهش می یابد.

جماران ورزشی؛ به نقل از ایسنا، مهران تیشه‌گران سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی درباره وضعیت پارادوومیدانی بعد از تشکیل فدراسیون، اظهار کرد: بعد از جدا شدن پارادوومیدانی از دو فدراسیون "توانیابان" و "نابینایان و کم‌بینایان" و تشکیل فدراسیون پارادوومیدانی با دستور وزیر ورزش سعی کردم در ۳۱ استان، هیات‌های مستقل پارادوومیدانی را تشکیل دهیم تا ورزشکاران این رشته بعد از جدا شدن دچار سردرگمی نشوند. در حال حاضر با حمایت‌های خوب وزارت ورزش و کمیته ملی پارالمپیک شرایط خوبی داریم و دغدغه خاصی وجود ندارد.

او درباره نشست خود با وزیر ورزش، گفت: در این نشست وزیر ورزش تاکید بر برگزاری اردوهای متمرکز در استان‌های امن و کم خطر در شرایط جنگی داشت که قرار شد از خردادماه اردوها را در چند استان با حضور مربیان تخصصی برگزار کنیم تا نظارت بیش‌تری بر روی عملکرد ورزشکاران داشته باشیم.

سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی افزود: در حال حاضر ۱۵ تا ۲۰ سهمیه برای شرکت در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن داریم که این تعداد کم است و باید تا ۶۰ سهمیه افزایش دهیم، یکی از نگرانی‌های ما نیامدن نماینده IPC در ایران برای شرکت در مسابقات انتخابی تیم ملی پارادوومیدانی در شرایط جنگی است. این رقابت‌ها قرار بود اواخر اردیبهشت برگزار شود که به دلیل حضور نداشتن نماینده IPC به ۲۶ و ۲۷ خرداد موکول شد، اگر در این تاریخ نیز شرایط حضور برای نماینده IPC فراهم نشود امکان ثبت رنکینگ دوومیدانی کاران در سایت جهانی و افزایش تعداد سهمیه‌ها را نخواهیم داشت. تلاش ما افزایش تعداد ورزشکاران و مدال‌ها در ناگویا ژاپن نسبت به بازی‌های پاراآسیایی دوره قبل است.

تیشه‌گران تصریح کرد: دوره قبل در پارادوومیدانی ما موفق به کسب ۲۱ مدال طلا، ۱۷ نقره و ۱۰ برنز شدیم این دوره سعی داریم تعداد مدال‌های طلا خود را افزایش دهیم و جایگاه بهتری را برای پارادوومیدانی رقم بزنیم.

او اظهار کرد: در نشستی که با وزیر ورزش داشتم از او درخواست کردم که در صورت نیامدن نماینده IPC در ایران، شرایط اعزام دوومیدانی کاران به تونس برای کسب سهمیه بازی‌های پاراآسیایی فراهم شود که مورد تایید وزیر ورزش قرار گرفت. 

سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی هم‌چنین درباره بحث دوپینگ نیز گفت: برای پیشگیری از دوپینگ در بین دوومیدانی کاران طی صحبتی که با کاظمی‌پور رییس آکادمی ملی پارالمپیک داشتم قرار بر این شد در اردوها علاوه بر آموزش بحث دوپینگ از وجود متخصصان تغذیه و روانشناس نیز بهره‌مند شویم تا ورزشکاران را از هر لحاظ برای بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن آماده کنیم. 

او در پایان هم‌چنین از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور پارادوومیدانی برای ورزشکاران کم توان ذهنی در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت در مجموعه ورزشی شهید شیرودی خبر داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.