جواد اسفنجانی، مربی ایرانی کشتی در ژاپن و پدر آرش یوشیدا درباره روند رو به رشد پسرش و قهرمانی او در آسیا صحبت کرد.

جماران ورزشی؛ به نقل از آنا، آرش یوشیدا، کشتی‌گیر ایرانی – ژاپنی وزن ۹۷ کیلوگرم بعد از آنکه مدال برنز جهان در سال ۲۰۲۵ را به دست آورد، در بیشکک قهرمان آسیا شد. او انتقام دو شکستش مقابل اخمد تاج‎‌الدینوف بحرینی و امیرعلی آذرپیرا را گرفت و به طلای آسیا رسید. او در نیمه‌نهایی کشتی‌گیر روسی‌الاصل بحرین با دو طلای المپیک و جهان را مقتدرانه و با نتیجه ۱۵-۶ برد و در فینال هم ۴-صفر از سد امیرعلی آذرپیرا دارنده دو نشان نقره و برنز جهان و المپیک گذشت.

حالا دیگر کشتی‌گیر ایرانی – ژاپنی را باید در زمره مدعیان درجه یک وزن ۹۷ کیلوگرم جهان قرار داد.

جواد اسفنجانی، پدر این کشتی‌گیر که از کودکی تمرینات پسرش را برعهده داشته، در این باره گفت: آرش قبلا در مسابقات گزینشی المپیک به امیرعلی آذرپیرا باخته بود. آن زمان تازه پایش را جراحی کرده بود و هنوز روی فرم نبود. دو ماه بعد از جراحی، به گزینشی رفت و از پایش می‌ترسید. خیلی به خودش فشار نیاورد. البته در آسیایی هم خیلی کشتی خودش را نگرفت و خیلی راضی نبود. فینالش را ۴-صفر برد، درحالیکه می‌توانست نتیجه را بهتر کند. البته کشتی است دیگر، هنوز جای کار دارد و می‌داند که باید روی دست‌ها و برگشت‌هایش خیلی کار کند. در تورنمنت‌های رنکینگ کشتی بگیرد و ایراداتش را برطرف کند، تا برای المپیک به شرایط بهتری برسد.

وی ادامه داد: باید کمی رویه‌اش را عوض کنیم. بانشاط‌تر روی تشک بیاید، با انرژی و خندان. آرش باید با کشتی و تشک و تماشاگر ارتباط بهتری برقرار کند و از آن لذت ببرد. امسال استرسش زیاد بود، طلایی که در قرقیزستان گرفت قطعا خودباوری‌اش را بیشتر کرده و بعدا با استرس کمتری روی تشک خواهد رفت. خصوصا اینکه اینجا قهرمان المپیک و عنوان‌دار جهان را برد.

این مربی ایرانی ساکن ژاپن درخصوص مبارزه پسرش با اخمد تاج‌الدینوف عنوان کرد: آرش درمقایسه با آذرپیرا، کشتی بهتری با تاج‌الدینوف گرفت. با دستانش کاملا تاج‌الدینوف را خسته کرد. البته من هنوز آرش را ندیدم که بیشتر در مورد کشتی‌هایش صحبت کنیم، چون او در دانشگاه تمرین می‌کند و با هم فقط تلفنی صحبت کردیم.

اسفنجانی درباره اینکه آیا با این نتایج حضور آرش یوشیدا در مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی ناگویا قطعی است؟، گفت: نه، هیچ قهرمان المپیک و جهانی هم حضورش بدون مسابقه قطعی نیست. دو جام امپراطور و میجی، تعیین‌کننده است. خیلی از قهرمانان شاخص در جام امپراطور کشتی نمی‌گیرند، اما هر کسی بخواهد صاحب دوبنده تیم ملی ژاپن شود، باید در انتخابی شرکت کند و در جام میجی خیلی از قهرمانان می‌آیند. آرش هم باید آنجا کشتی بگیرد تا حضورش را در این دو رقابت پیش رو قطعی کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.