در جریان مسابقات دسته دوم فوتبال مصر، داور بازی در اقدامی عجیب برای بازبینی صحنه از تصاویر ثبت شده توسط تلفن همراه استفاده کرد.
جماران ورزشی؛ در اتفاقی کمسابقه که بازتاب زیادی داشت و بار دیگر مشکلات داوری در لیگهای پایینتر را برجسته کرد، یکی از مسابقات لیگ دسته دوم مصر شاهد صحنهای عجیب بود؛ جایی که داور و تیمش برای تصمیمگیری درباره یک صحنه حساس، به تلفن همراه متوسل شدند.
در دیدار تیمهای طنطا و المصریة للاتصالات، در دقایق پایانی بازی، عبدالعزیز السید داور مسابقه یک ضربه پنالتی به سود تیم المصریة اعلام کرد؛ تصمیمی که با اعتراض شدید بازیکنان طنطا همراه شد، چرا که آنها معتقد بودند برخورد خارج از محوطه جریمه رخ داده است. تنشها به سرعت بالا گرفت و ایمن المزین، سرمربی طنطا، در اعتراض به این تصمیم، بازیکنانش را از زمین بیرون کشید؛ اقدامی که باعث شد ادامه مسابقه در آستانه توقف قرار بگیرد. این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.
در ادامه این ماجرا، داور چهارم و برخی مسئولان مسابقه وارد عمل شدند و صحنه مورد بحث را از طریق ویدئوی بازپخششده روی یک گوشی همراه شخصی بررسی کردند. پس از این بازبینی، به داور وسط اطلاع داده شد که خطا در واقع خارج از محوطه جریمه رخ داده است. عبدالعزیز السید نیز با پذیرش این نظر، تصمیم خود را اصلاح کرد و پنالتی اعلامشده را لغو کرد تا بازی به روند طبیعی خود بازگردد.
این اتفاق بار دیگر بحث قدیمی درباره ضعف زیرساختهای داوری در لیگهای پایین مصر را زنده کرد؛ جایی که نبود فناوریهایی مانند VAR، که در فوتبال مدرن به یک ابزار ضروری تبدیل شده، چالشهای جدی ایجاد کرده و نیاز به اصلاحات اساسی در سیستم داوری را بیش از پیش نشان میدهد.