ویسل کوبه ژاپن با برد مقابل السد قطر به نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا صعود کرد.
جماران ورزشی؛ در نخستین بازی مرحله یکچهارم نهایی لیگ نخبگان فوتبال آسیا که به صورت متمرکز در شهر جده عربستان برگزار میشود، امشب (پنجشنبه) تیمهای السد قطر و ویسل کوبه ژاپن برابر هم قرار گرفتند.
این بازی در وقت قانونی 90 دقیقه با تساوی 3 – 3 به پایان رسید و در دو وقت اضافه 15 دقیقهای نیز بدون گل باقی ماند و تعیین تیم صعود کننده به ضربات پنالتی کشیده شد. ویسل کوبه در ضربات پنالتی با نتیجه 5 بر 4 پیروز شد و به عنوان نخستین تیم به مرحله نیمهنهایی لیگ نخبگان آسیا صعود کرد.
در وقتهای قانونی این بازی برای تیم فوتبال السد دوحه رافا موجیتسا (6 و 61) و روبرتو فیرمینو (65) گل زدند. یویا اوساکو (24)، یوسوکه ایدهگوچی (74) و یوشینوری موتو (3+90) زننده گلهای تیم ویسل کوبه بودند.
در ادامه دیدارهای مرحله یکچهارم نهایی لیگ نخبگان فوتبال آسیا فردا شب تیمهای الاهلی عربستان با جوهور دارالتعظیم مالزی و افسی ماشیدای ژاپن با الاتحاد عربستان رقابت خواهند کرد. در آخرین بازی این مرحله شنبه آینده تیم شباب الاهلی امارات به مصاف بوریرام تایلند میرود.