سرمربی پرسپولیس ابراز امیدواری کرد تیمش برای اولین بار در نیم‌فصل دوم، در دیدارهای خارج از خانه ناکام نماند.

جماران ورزشی؛ اوسمار لوس ویرا در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال پرسپولیس مقابل گل‌گهر سیرجان اظهار داشت: بازی خیلی مهمی داریم. از یک نتیجه منفی (شکست مقابل ملوان) به این بازی آمده‌ایم، اما دیدار با گل‌گهر رقابت دو تیمی است که برای قهرمانی در حال تلاش هستند.

وی با یادآوری اینکه دشواری بازی خارج از خانه را می‌داند، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم زنجیره عدم کسب نتیجه در خارج از خانه را بشکنیم. این یک شانس خوب است تا مقابل تیمی که برای رسیدن به صدر جدول و قهرمانی تلاش می‌کند، پیروز شویم و زنجیره عدم کسب امتیاز در بازی‌های خارج از خانه را بشکنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به از دست رفتن فرصت‌های گلزنی سرخپوشان در هفته‌های گذشته خاطرنشان کرد: امیدوارم تمریناتی که در این هفته انجام دادیم، نتیجه داشته باشد. امیدوارم موقعیت‌های‌مان در بخش تهاجمی را تبدیل به گل کنیم و در خط دفاعی هم شرایط خوبی داشته باشیم.

اوسمار در پاسخ به پرسشی پیرامون سه شکست پرسپولیس در سه بازی خارج از خانه اخیر گفت: اینگونه دیدارها که دو تیم هدفی یکسان را دنبال می‌کنند، بازی بزرگی از آب درمی‌آید. ناراحتی هواداران را درک می‌کنم و این احساس دقیقاً مانند ناراحتی ما و تأسف بازیکنان است.

وی در ادامه اظهارات خود خاطر نشان کرد: همه لیگ‌های دنیا وقتی نتیجه نمی‌گیرید، ناراحتی و تأسف برای همه اعضای تیم از جمله هواداران پیش می‌آید. تمرینات زیادی انجام دادیم و تلاش کردیم بازیکنان اعتمادبه‌نفس بهتری داشته باشند. می‌خواهیم آنها بدانند هدف‌شان چیست و چگونه می‌خواهند به این هدف برسند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره رقابت برای قهرمانی لیگ برتر اظهار داشت: پنج تیم هستند که بالای جدول رقابت می‌کنند و کمترین فاصله را با هم دارند. امیدوارم با عملکرد تیمی خوب‌مان، بازی خوبی ارائه کنیم و نتیجه خوبی به دست بیاوریم. تمام تلاش خودمان را خواهیم کرد و امیدوارم در پایان فصل به هدف دلخواه‌مان برسیم.

اوسمار در مورد مصدومان پرسپولیس خاطرنشان کرد: در لحظه‌ای هستیم که مهم نیست چه کسی را در اختیار داریم و چه کسانی مصدوم هستند. مهم این است چه کسانی در دسترس هستند و به چه کسانی اعتماد می‌کنیم. امیدوارم آنها کار خودشان را به نحو احسن انجام بدهند.

وی درباره غیبت هواداران در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان تصریح کرد: این هوادار است که به فوتبال عشق می‌دهد. هواداری که روی سکو می‌نشیند یا بازیکنان و مربیان را کنار خیابان می‌بیند، به ما روحیه می‌دهد. فردا فوتبال خواهد بود، اما شاید با عشق کمتر.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.