پرسپولیس مقابل گل گهر سیرجان هم به تساوی رسید.
جماران ورزشی؛ در ادامه بازی های هفته ششم لیگ برتر فوتبال، از ساعت 18:30 پرسپولیس به مصاف گل گهر سیرجان رفت که در پایان بازی با تساوی 1 بر 1 تمام شد. با این تساوی، شاگردان هاشمیان به پنجمین تساوی خود رسیدند. پرسپولیس در این 6 هفته تنها 1 برد داشته و 5 تساوی کسب کرده و 8 امتیاز دارد.
گل گهر نیز با این تساوی 9 امتیازی شد.
ترکیب پرسپولیس: پیام نیازمند، سروش رفیعی، حسین ابرقویی، امید عالیشاه، فرشاد احمدزاده، علی علیپور، مرتضی پورعلیگنجی، یعقوب براجعه، محمد خدابندهلو، باکیچ و بیفوما.
ترکیب گل گهر: فرزین گروسیان، آرمان اکوان، امید حامدی، مهدی تیکدری، رضا جعفری، نمانیا توماسویچ، مجید عیدی، پویا پورعلی، مسیح زاهدی، اریک باگناما و پوریا لطیفیفر
گزارش بازی:
در دقیقه 12 روی ارسال پاس در عمق یعقوب براجعه، محمد خدابندهلو با حرکت از سمت راست پاس خود را از بین دو بازیکن به علی علیپور فرستاد و علیپور با آگاهی محیطی بسیار خوب خود با تک ضرب پاس را به بیفوما داد. بیفوما با عوض کردن پا تنها مدافع پیش روی خود را از میان برداشت و ضربه را به سمت دروازه زد که بعد از عبور توپ از فرزین گروسیان، مجید عیدی از روی خط دروازه، اجازه نداد توپ گل شود. در دقیقه 45+2 پاس امید حامدیفر از سمت راست با شوت محکم و سرضرب رضا جعفری همراه شد و در حالی که توپ میرفت زیر طاق دروازه پرسپولیس قرار بگیرد اما نیازمند با یک دست توپ را دفع کرد. در دقیقه 57 مهدی تیکدری که روی اشتباه حسین ابرقویی توانست در موقعیت تک به تک با پیام نیازمند قرار بگیرد و بعد از یک استارت با گامهای بلند شوت دیدنی خود را به کنج دروازه پیام نیازمند کوبید تا به زیبایی هرچه تمام تر گل را به ثمر برساند. در دقیقه 77 پس از اینکه امید عالیشاه توانست از فرزین گروسیان پنالتی بگیرد، علی علیپور پشت توپ ایستاد و ضربه خود را به خلاف جهت زد و با فریب گروسیان گل اول تیمش را به ثمر رساند.
گل اول پرسپولیس توسط علیپور
گل اول گل گهر توسط تیکدری