منچستریونایتد مقابل برنتفورد شکست خورد.

جماران ورزشی، در اولین دیدار از هفته ششم لیگ برتر انگلیس، از ساعت 15 امروز (شنبه) تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد در ورزشگاه جی‌تک کامیونیتی به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با برتری 3 بر یک شاگردان کیت اندروز پایان یافت.

ایگور تیاگو در دقایق 8 و 20 و ماتیاس ینسن در دقیقه 5+90 برای برنتفورد در این دیدار گلزنی کرد و بنیامین ششکو هم در دقیقه 26 تنها گل شیاطین سرخ را به ثمر رساند. این اولین گل این مهاجم اسلوونیایی با پیراهن منچستریونایتد بود. برونو فرناندز کاپیتان من‌یونایتد هم در دقیقه 76 یک ضربه پنالتی برای شیاطین سرخ به هدر داد.

 

برنتفورد با این برد 7 امتیازی شد و خود را تا رده یازدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس بالا کشبد. شاگردان روبن آموریم هم با قبول سومین شکست فصل 7 امتیازی باقی ماندند و به رده دوازدهم سقوط کردند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی منچستریونایتد

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.