در بازی بین اتلتیک بیلبائو و رئال بتیس، ارنستو والورده به دلیل اینکه داور یک دقیقه وقت اضافه اعلام کرد، بر سر داور فریاد زد تا چهار بازی محروم شود. او معتقد بود داور باید ۳۰ ثانیه وقت اضافه اعلام می‌کرد، نه یک دقیقه!

جماران ورزشی؛ پیروزی مقابل رئال بتیس برای اتلتیک بیلبائو هزینه سنگینی به دنبال داشت. فدراسیون فوتبال اسپانیا ارنستو والورده را به دلیل اخراج در بازی مقابل بتیس در ورزشگاه لا کارتوخا با چهار جلسه محرومیت و الکس پادیا، دروازه‌بان، که در لحظه جنجالی وقت‌های اضافه روی نیمکت بود، با سه جلسه محرومیت جریمه کرده است. این بازی با نتیجه ۲-۱ به سود اتلتیک به پایان رسید.

والورده به دلیل اعتراض به داور با دو جلسه محرومیت و به دلیل رفتارهای تحقیرآمیز یا بی‌احترامی، به‌ویژه به خاطر تشویق تمسخرآمیزی که هنگام خروج از زمین به سمت رختکن به داور نشان داد، با دو جلسه دیگر محروم شده است.

الکس پادیا نیز به دلیل رفتار نادرست، یعنی پرتاب توپ به زمین بازی از سوی یکی از افراد حاضر در نیمکت، به سه جلسه محرومیت محکوم شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی ارنستو والورده
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.