جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

سرمربی ووشو ادعای شاگردانش را رد کرد

حسین اوجاقی عملکرد داوران رقابت های ووشو در بازی های آسیایی را قابل قبول دانست.

کد خبر: ۱۶۰۹۱۸۵
سرمربی ووشو ادعای شاگردانش را رد کرد

جی پلاس؛ حسین اوجاقی سرمربی تیم ووشو ساندای مردان ایران درباره عملکرد تیمش در بازی های آسیایی گفت: در فینال بازی‌های آسیایی 4 نماینده داشتیم و  توانستیم 2 طلا و 2 نقره کسب کنیم. البته انتظارات‌مان کمی بالاتر بود و به کسب 4 مدال طلا هم فکر می‌کردیم ولی متاسفانه این اتفاق رخ نداد. برای نخستین بار بود که 4 فینالیست در بازی‌های آسیایی داشتیم و امیدوارم مردم خوشحال شده باشند.

اوجاقی درخصوص عملکرد داوری مسابقات گفت: در مجموع داوری‌ها خوب و به حق بود اما در مبارزه محسن سیفی داوری کمی تاثیرگذار بود و به ضربات پای او امتیاز نمی‌دادند.

وی در واکنش به فاصله کم سیفی برای کسب چهارمین مدال طلا و ثبت یک رکورد تاریخی که محقق نشد، گفت: با تمام وجود دوست داشتیم که این اتفاق بیفتد و تمام تلاش‌مان را هم کردیم ولی نشد. امیدواریم در آینده اتفاقات خوبی برایش رقم بخورد.

 

انتهای پیام

دیدگاه شما