جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

کشتی فرنگی قهرمانی جهان/ ساروی برنزی شد

فرنگی کار وزن 97 کیلورم ایران به نشان برنز قهرمانی جهان دست یافت.

کد خبر: ۱۵۶۷۱۲۰
کشتی فرنگی قهرمانی جهان/ ساروی برنزی شد

جی پلاس؛ در وزن 97 کیلوگرم محمد هادی ساروی، در دیدار رده بندی مقابل بشار از ترکیه به روی تشک رفت و با برتری 5-0 به برنز رسید. در وقت اول ساروی فعال تر بود و حریفش اخطار گرفت. در خاک ساروی بارنداز اجرا کرد و 3-0 پیش افتاد و اعتراض بی مورد ترک ها نتیجه را در وقت اول 4-0 کرد.

در وقت دوم ساروی حریفش را دو بار بیرون انداخت و به امتیاز ششم رسید. حریف ترک که دو طلای جهان در کارنامه داشت خسته شده بود یک امتیاز (با اخطار داور به ساروی) گرفت اما در نهایت این کشتی 6-1 شد تا برنز به فرنگی کار ایران برسد.

پیش از این کشتی علیرضا نجاتی در دیدار رده بنده وزن 63 کیلوگرم مقابل توئه از چین به روی تشک رفت و با نتیجه 3-1 شکست خورد تا از دست یابی به مدال جهانی بازبماند.

در وقت اول نجاتی اخطار و امتیاز گرفت و در خاک هم بارانداز شد تا 3 امتیاز از دست بدهد. در وقت دوم کشتی گیر چینی اخطار گرفت و کشتی 3-1 شد. توئه چینی از خاک بلند شد که مربیان ایرانی اعتراض کردند و بی نتیجه بود تا کشتی 4-1 شود.

وی در این رقابت ها کشتی گیرانی از ترکیه، آلمان و مولداوری را شکست داده اما در نیمه نهایی به کشتی گیر گرجستان باخته و به رده بندی رسیده بود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه شما