فدراسیون جهانی فوتبال از تشکیل پرونده برای بازی ایران و لبنان در کمیته انضباطی فیفا خبر داد.

جی پلاس، فیفا با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد پرونده فدراسیون بابت اتفاقات بازی ایران و لبنان در مشهد به کمیته انضباطی فیفا رفته است.

فیفا روز گذشته با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران از ارجاع پرونده فدراسیون به کمیته انضباطی بابت اتفاقات بازی ایران و لبنان خبر داد. در جریان این بازی که فروردین ماه در مشهد برگزار شد اتفاقات تلخی رخ داد و در حالی که قرار بود بازی با حضور بانوان برگزار شود، از حضور بانوان در ورزشگاه ممانعت شد. پس از آن، گزارش هایی علیه فدراسیون فوتبال ایران به فیفا رفت و حالا فیفا پرونده را به کمیته انضباطی فرستاده و به فدراسیون فوتبال ایران تنها ۶ روز فرصت دفاع داده است. این پرونده قرار است روز ۳۱ شهریور در فیفا مورد بررسی قرار بگیرد.

فیفا در این نامه اعلام کرده ایران رفتار تبعیض آمیزی نسبت به بانوان داشته و همچنین از این نکته که ورزشگاه های ایران فاقد زیرساخت‌های لازم و امکانات بهداشتی است، ایراد گرفته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.