عبدالله جعفری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این میزان حدود 2 میلیارد ریال به صورت خرید های متمرکز و سه میلیارد ریال به عنوان کمک سرانه ورزشی در اختیار ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها، نواحی و مناطق همدان قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: با توجه به رشد روز افزون بیماری های غیر واگیر در کشور به دلیل کم‌ تحرکی و تغذیه ناسالم، تغییراتی در نوع نگرش به مقوله سلامت دانش آموزان در سطح ملی و استانی به وجود آمده که نوید بخش حرکت به سمت تربیت صحیح فرزندان مبتنی بر سند تحول بنیادین است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان گفت: در استان همدان با نگاه مطلوب مسئولان استان، شاهد ایجاد ردیف اعتباری خاص تربیت بدنی مدارس توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه 750 معلم تربیت بدنی در مدارس استان حضور دارند و فعالیت می کنند گفت: تمام تلاش نظام تعلیم و تربیت به فرهنگ سازی و نهادینه کردن توجه به سلامت جسمانی و روانی در بین دانش آموزان معطوف است.
جعفری اضافه کرد: نگاه به مقوله فعالیت های جسمانی و ورزش به عنوان یک پدیده اجتماعی مفید باعث شده تا در مدارسی که 12 سال دوره حیاتی رشد و بلوغ فرزندان ما در آنجا سپری می شود، از واژه 'تربیت بدنی' به جای بازی و ورزش استفاده شود و بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اجرای صحیح درس تربیت بدنی هدف معاونت تربیت بدنی و سلامت است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان همدان با بیان این که 2 ساعت درس اجباری تربیت بدنی در هفته برای پوشش اهداف سلامت دانش آموزان کافی نیست، اظهار کرد: امروز علاوه بر درس اجباری تربیت بدنی برای دانش آموزان، سعی می شود با اجرای فوق برنامه ها و شرکت دادن دانش آموزان در ورزش صبحگاهی، المپیاد ورزشی درون مدرسه ‌ای، حیاط پویا، کانون های ورزشی، مسابقات ورزشی مدرسه قهرمان و طرح کوشا، اهمیت نعمت سلامتی را بیش از گذشته برای دانش آموزان تبیین کنیم.
حدود 285 هزار دانش آموز در 2 هزار و 800 آموزشگاه استان همدان با بیش از 12 هزار کلاس درس تحصیل می کنند.
1181/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.