عباس نجار روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: یک شکارچی متخلف با پهن کردن تور در حاشیه رودخانه گاماسیاب اقدام به زنده گیری پرندگان از جمله سهره طلایی می کرد.
وی ادامه داد: محیط بانان در حین گشت زنی متوجه تورهای پهن شده در حاشیه روخانه شده و در ادامه تجسس موفق به دستگیری صیاد می شوند.
وی بیان کرد: وسایل و ادوات فرد متخلف از جمله تورهای صید پرنده جمع آوری و از این شکارچی یک قطعه سهره طلایی کشف شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند بیان کرد: سهره طلایی یک پرنده اجتماعی است و در نزدیک جوامع محلی و بیشه زارها لانه درست می کند.
نجار افزود: با توجه به زیبایی و فروش بالا ، زنده گیری این پرنده همواره مورد توجه صیادان است همچنین عده ای از ترکیب سهره طلایی و قناری نسل جدید از پرندگان که بسیار خوش آواز و زیبا هستند به وجود آمده که بسیار مورد استقبال دوستداران پرنده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست نهاوند گفت: سازمان محیط زیست برای تنظیم جمعیت سهره طلایی و حمایت از افراد ساکن در جوامع محلی هر ساله مجوز زنده گیری سهره طلایی را تنها برای ساکنان این جوامع و کسانی که از طریق فروش پرنده امرار معاش می کنند صادر می کند.
نجار بیان کرد: این پروانه تا پایان بهمن ماه اعتبار دارد و فرد دارای پروانه می تواند هفته ای چهار نوبت و در هر نوبت 10 قطعه سهره شکار کند.
پیش از این یک دهیار در نهاوند به علت سوء مدیریت پسماند های روستایی به کاشت 50 اصله درخت و 2 دهیار دیگر به همین علت به همکاری در محیط بانی محکوم شدند.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.