محمد شهرام پرورش روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سطح اراضی آبی استان همدان ۲۵۳ هزار هکتار است که ۱۶۳ هزار هکتار آن برای اجرای آبیاری تحت فشار مستعد ارزیابی می شود.

وی با بیان اینکه استان همدان در استفاده از روش های آبیاری تحت فشار در ۱۰ سال اخیر رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص داده است، گفت: امسال نیز با استفاده از روش های آبیاری نوین برای افزایش بازدهی آبیاری در سطح مزارع تلاش می کنیم.

پرورش با بیان اینکه سالانه چهار میلیون تن محصول گیاهی در استان تولید می‌شود، اظهار کرد: تا سال گذشته ۱۰۷ هکتار گلخانه در استان همدان وجود داشت که در سالجاری برنامه ریزی شده ۳۶ هکتار دیگر احداث شود.

وی با اشاره به اینکه تسهیلات خوبی برای توسعه گلخانه‌ها دیده شده است، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که محصولات پرآب‌بر را ظرف چهار سال آینده به فضاهای گلخانه‌ای انتقال دهیم چرا که مصرف آب در فضای گلخانه کمتر بوده و از طرفی هر هکتار گلخانه ۱۰ نفر اشتغالزایی دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه سالانه ۴.۹ میلیون تن محصول کشاورزی در استان همدان تولید می‌شود، افزود: استان همدان توانسته ۴.۴ درصد از تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص دهد.

پرورش با تاکید بر اینکه بیش از ۶۴۴ هزار هکتار زمین زیرکشت محصولات زراعی استان همدان است، خاطرنشان کرد: برای کاهش مصرف آب بسیاری از محصولات زراعی به صورت نشائی کشت می‌شوند. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان افزود: امسال برنامه کشت نشائی در ۱۰۰ هکتار از اراضی داریم و به دنبال توسعه این روش در مزارع هستیم.

پرورش بیان کرد: بیش از  سه هکتار از اراضی زراعی استان تحت کشت نشائی قرار گرفته است و به دنبال ایجاد بانک نشاء در گلخانه‌های استان هستیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از اراضی استان دیم است، اظهار داشت: نشستی با کشاورزان دیم کار استان برگزار کرده‌ایم تا کشاورزی حفاظتی را در استان توسعه دهیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.