علی مالمیر روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حضور دبیر کل و تمامی اعضای هیات رئیسه UNWTO (سازمان جهانی گردشگری) در همدان مهمترین مولفه اجلاس جهانی گردشگری است و با پیگیری های انجام شده به دنبال دعوت از محمد جواد ظریف (وزیر امور خارجه) برای شرکت در آیین افتتاحیه چهلمین اجلاس جهانی گردشگری هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر درگیر کارهای فنی این اجلاس هستیم اظهار داشت: این اجلاس در کنار برگزاری نشست به عنوان یک همایش نیز محسوب می شود که در آن سه پنل جای دارد و اساتید متخصص بین المللی در آن حضور دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: علاوه بر اینها یک کارگاه آموزشی به زبان انگلیسی و چند برنامه توسط گروه های داخل و خارج استان نیز برپا می شود.
مالمیر عنوان کرد: از ابتدای سال 2018 میلادی به بهانه «رویداد همدان 2018» برنامه های گوناگونی از جمله همایش بین المللی نخبگان و سفیران فرهنگی، همایش بین المللی معماری دستکند، همایش شیره پزی مانیزان، گردو و منبت تویسرکان و بسیاری از همایش های دیگر نیز برگزار شده است.
وی گفت: پس از برگزاری نشست، شرکت کنندگان در این اجلاس در تور یک روزه از اماکن گردشگری مهم استان بازدید می کنند و در صورت درخواست هر یک از اعضا برای بازدید از اماکن گردشگری سایر استان ها، از آنها نام نویسی می کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان دستاوردهای برگزاری این اجلاس را در همدان بسیار ارزشمند دانست و افزود: به طور حتم اثرات مثبت این اجلاس در آینده ای نه چندان دور نمایان می شود.
به گزارش ایرنا، سازمان جهانی گردشگری مستقر در شهر مادرید اسپانیا، از نمایندگی‌های سازمان ملل در بخش گردشگری است که در رابطه با امور جهانگردی سیاستگذاری می کند و امروزه پیشتازترین و شناخته شده ترین سازمان بین المللی مرتبط با سفر و گردشگری در جهان است.
اعضای هیات رئیسه این سازمان متشکل از 12 عضو است که در اوایل مردادماه سال گذشته برای نخستین بار شرکت سیاحتی علیصدر همدان به عنوان یکی از اعضای هیات رئیسه این سازمان انتخاب شد.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارای بیش از یک هزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری است که یک هزار اثر استان همدان ثبت ملی شده اند.
آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران قرار می گیرد.
9904/2087
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.