محسن ضیایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر 12 باب خانه صنایع دستی در شهرهای استان هرمزگان فعال هستند که تا پایان امسال 13 باب دیگر به این شمار اضافه می شود.
وی بیان داشت: هدف از ایجاد خانه صنایع دستی ، ارائه خدمات برای تولید و ارتقاء وضعیت صنایع دستی ، کارگاه های آموزشی ، فروش تولیدات، مشاوره و ایجاد فضای لازم برای تبادل نظر تولید کنندگان و هنرمندان و امور نمایشگاهی است.
ضیایی خاطرنشان کرد: هم اکنون در سراسر هرمزگان افزون بر 63 هزار صنعت گر در 13 رشته بومی صنایع دستی فعالیت دارند.
صنایع دستی استان هرمزگان شامل: سفال گری ، گلابتون دوزی ، شک دوزی ، شیریکی پیچ ، خوس دوزی ، بادوله دوزی، چادرشب بافی ، قالی بافی ، سبدبافی، حصیربافی ، سوزن دوزی ، صنایع صدفی ، عبادوزی ، درب و پنچره چوبی ، کرچاب ، خورجین ، ملیله دوزی دور لباس ، کوزه سازی و صنایع دستی دریایی هم چون لنج سازی است.
صنایع دستی موجود در استان هرمزگان عمدتا فصلی بوده و 90 درصد تولیدکنندگان را زنان تشکیل می دهند.
راه اندازی خانه های صنایع ستی از جمله اقدامات معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در دولت تدبیر امید است که به منظور توسعه پایدار این حوزه و افزایش فضای تعامل و ارتباط هنرمندان و صنعتگران این بخش تاسیس می شود.
ایجاد فضایی اختصاصی برای صنایع دستی در هر استان فرصتی مناسب برای هنرمندان، هنرجویان و علاقمندان به صنایع دستی فراهم می آورد تا آنها بتوانند در مرکز اختصاصی حضور پیدا کنند.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشاردهنده: خلیل تنیده
* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.