دکتر محسن شانقی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سه هزار و 659 مورد نمونه برداری، هفت هزار و 200 مورد آزمایش و 2 هزار و 179 مورد بازدید توسط بازرسان دامپزشکی استان در سال جاری برای مقابله با شیوع احتمالی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام شده که تا کنون موردی از این بیماری مشاهده نشده است.
وی ادامه داد: هشت میلیون و 73 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش طیور و مرغداری های استان مرکزی انجام و 69 میلیون دوز واکسن برای مقابله با انواع بیماری های طیور از جمله برونشیت، آنفلوآنزای معمولی و نیوکاسل در این واحدها استفاده شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی یادآور شد: 11 کانون بیماری های مختلف طیور از جمله نیوکاسل، برونشیت، و آنفلوآنزای معمولی امسال در بازرسی از واحدهای تولید طیور و مرغداری های استان مشاهده شد که عملیات مصون سازی و ضد عفونی واحدهای تولیدی در این واحدها انجام شد.
دکتر شانقی یادآور شد: پنج کانون آنفلوآنرای فوق حاد پرندگان پارسال در واحدهای صنعتی پرورش طیور و هشت کانون در واحدهای سنتی استان مرکزی مشاهده شد که 240 هزار قطعه طیور در آن ها معدوم شد.
وی ادامه داد: یک میلیارد و 680 میلیون ریال غرامت به منظور معدوم کردن نهاده ها و کارتن شانه تخم مرغ در واحدهای صنعتی استان مرکزی به مرغداران پرداخت شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: اطلاع رسانی و آموزش مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به روستاییان و تولیدکنندگان طیور، کنترل تردد دام و طیور با همکاری نیروی انتظامی، پایش و مراقبت از تالاب ها و زیستگاه های پرندگان مهاجر با همکاری اداره کل محیط زیست استان، کنترل جوجه ریزی در واحدهای تولید مرغ و تخم مرغ و نمونه برداری از موارد مشکوک از جمله اقدام های پیشگیرانه از این بیماری است.
دکتر شانقی خاطر نشان کرد: مواد ضد عفونی، لوازم و تجهیزات مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مرکزی به میزان کافی ذخیره سازی شده است و کمبودی در زمینه زمینه وجود ندارد.
استان مرکزی با 12 شهرستان و یکهزار و 539 روستا، دارای 622 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.