جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

برگزاری ۱۸۰ برنامه فرهنگی به مناسبت هفته دفاع مقدس در اراک

کد خبر: ۷۴۱۶۳۱
برگزاری 180 برنامه فرهنگی به مناسبت هفته دفاع مقدس در اراک
پاسدار محمدرضا رضایی روز جمعه در حاشیه همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس که همزمان با سراسر کشور در بوستان امیر کبیر اراک برگزار شد، افزود: همایش پیاده روی خانوادگی از جمله مهمترین برنامه های این هفته است که برای گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، ایثارگران، رزمندگان برگزار شده است.
وی ادامه داد: همایش پیاده روی خانوادگی با توجه به تاکیدات و توصیه های مقام معظم رهبری به حضور جوانان ارزشی، بسیجی و حزب اللهی به امر ورزش هرساله در روز های نخست هفته دفاع مقدس برگزار می شود.
فرمانده سپاه ناحیه اراک گفت: امسال با توجه به تقارن نخستین روز هفته دفاع مقدس با ماه محرم این همایش یک هفته رودتر برگزار شده است.
پاسدار رضایی خاطر نشان کرد: برگزاری آیین رزمایش نیروهای مسلح و برگزاری یادواره شهدا از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس است که یکی از یادواره ها با حضور یکی از رزمندگان مدافع حرم و همرزم شهید والا مقام شهید انصاری در اراک برگزار می شود.
وی ادامه داد: دیدار با خانواده معظم شهدا، نشست های سیاسی و فرهنگی در سطح پایگاه های بسیج، برگزاری نمایشگاه مردان آفتاب در تیپ یکم حضرت روح الله از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس در شهرستان اراک است.
به گزارش ایرنا، در این همایش والدین به همراه فرزندان خود ضمن پیاده روی در بوستان امیر کبیر اراک، تمرین ها و نرمش های ورزش صبحگاهی را انجام دادند.
برگزاری مسابقات ورزشی و اجرای حرکات نمایشی از سوی رزمی کاران، انجام موسیقی محلی، مسابقات دارت از دیگر برنامه های جنبی این همایش بود.
31 شهریور تا ششم مهرماه هر سال با عنوان هفته گرامیداشت دفاع مقدس نامگذاری شده است.
1955/3075/خبرنگار مهدی عظیمی**انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما