غلامعباس بهرامی نیا روز چهار شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: حمل این میزان بار سال گذشته در یک میلیون و 120 هزار سفر توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای استان مرکزی به سایر نقاط کشور حمل و نسبت به سال قبل از آن حدود هشت درصد افزایش یافته است.
وی بیشترین جابه جایی کالا را در ماه های خرداد و اسفند سال گذشته عنوان کرد و ادامه داد: حمل سیمان با 12 درصد، نفت کوره و گازوئیل با 12 درصد و سنگ آهن با پنج درصد بیشترین حجم کالاهای جابه جا شده توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای استان را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطر نشان کرد: هم اکنون حدود 13 هزار و 700 راننده در بخش حمل و نقل عمومی استان مرکزی به خدمت رسانی اشتغال دارند که یک هزار و 100 نفر آنان در بخش حمل بار و کالا فعالیت هستند.
وی افزود: هشت هزار و 300 وسیله نقلیه باری با میانگین سن 19 سال در استان مرکزی وجود دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی خاطر نشان کرد: سال گذشته 280 هزار مسافر در 233 هزار سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی این استان به سایر نقاط کشور جابه جا شده است.
بهرامی نیا گفت: استان های تهران، کرج و اصفهان به ترتیب بشترین حجم سفر برون استانی و شهرستان های شازند، فرمهین و ساوه نیز بیشترین حجم سفر دورن استانی استان مرکزی را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: این میزان مسافر توسط 50 شرکت مسافربری با 2 هزار راننده و یک هزار و 700 وسیله نقلیه عمومی شامل 500 دستگاه سواری و 200 دستگاه اتوبوس و یک هزار دستگاه مینی بوس سال انجام شده است.
شش هزار و 400 کیلومتر آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده و روزانه حدود 490 هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جاده ای این استان تردد می کنند.
1955/3075/خبرنگار:مهدی عظیمی**انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.