«حسین هاشمی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۹ هزار تن بذر گندم و جو اصلاح شده سالانه در مراکز تولید بذر شهرستان اراک، ساوه و شازند تولید و در راستای افزایش عملکرد، افزایش بهره‌وری از از واحد سطح و آب کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی با یادآوری اخذ مجوز تولید و توزیع بذر اصلاح شده در شهرستان شازند ادامه داد: با اخذ این مجوز، سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن به تولید بذور اصلاح شده این محصول در استان مرکزی افزوده می‌شود.

مدیر تعاون روستایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: شهرستان شازند با تولید این بذرها به عنوان یکی از قطب‌های تولید گندم استان مرکزی تبدیل می‌شود.

هاشمی یادآور شد: بیش از ۷۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان سال گذشته توسط شبکه تعاونی روستایی استان مرکزی به ضورت تضمینی از گندمکاران خریداری و در پنج سیلو این شبکه شامل ۲ سیلو در شازند، یک سیلو در کمیجان و یک سیلو در ساوه ذخیره سازی شد.

استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب می‌شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.

۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشت قرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.