«علی میرزایی» روز سه شنبه به ایرنا، گفت: در همین رابطه جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان تشکیل و ضمن تاکید بر آمادگی دستگاه های اجرائی و امدادی، تدابیری برای کاهش خسارت احتمالی از این سامانه بارشی اتخاذ شد.

وی اظهار کرد: قرار شد کمیته‌ای شامل شهرداری، امور منابع آب و راهداری نسبت به کنترل وضعیت حوضه‌های آبریز، دهانه پل‌ها و مسیل ها به صورت روزانه فعالیت کند.

به گفته فرماندار ساوه مقرر شد که مدیریت سد الغدیر با همکاری امور منابع آب، راهداری، راه و شهرسازی از پل تاریخی «سرخ ده» بازدید میدانی داشته باشند تا در صورت لزوم نسبت به جابجایی مسیر رودخانه تحت این پل اقدام شود همچنین با هماهنگی پلیس راهور تردد وسایل نقلیه سنگین بر روی پل‌های در معرض تخریب نیز ممنوع خواهد شد.

ایمن سازی تیرهای برق مسیر چاههای آب که در معرض تهدید هستند توسط شرکت آب و فاضلاب و تیرهای برق جاده روستای احمدآباد نیز از سوی بخشداری مرکزی از دیگر مصوبات ستاد بحران ساوه است که فرماندار به آن اشاره کرد.

میرزایی گفت:یکی از مصوبات این ساد در رابطه با بیماری کرونا است و بر اساس آن قرار شد در راستای پیشگیری از شیوع این بیماری ویروسی با هماهنگی میان هلال احمر، علوم پزشکی و شهرداری ساوه کار ضدعفونی بیمارستانها، مراکز بهداشتی و وسایل حمل‌ و نقل عمومی با آب ژاول انجام شود.

فرماندار ساوه گفت:‌ستاد بحران این شهرستان با تجاربی که در سیل اوایل امسال به دست آورده، تلاش خواهد کرد که در صورت وقوع سیل میزان خسارت های احتمالی را به حداقل کاهش دهد.

سیلاب بهار امسال در ساوه باعث تخریب شماری از پل ها، منازل مسکونی روستائی و جاده های دسترسی شد و در مجموع حجم خسارت های وارده 400 میلیارد ریال ارزیابی شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.