به گزارش ایرنا، در این بیانیه که نسخه ای از آن روز چهارشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، آمده است: ورود دلالان زمین و وارداتچیان،به سهامداری شرکت هپکو و عملکرد اشتباه سازمان خصوصی سازی در اهلیت سنج های گذشته،سبب شده است که، بیش از سه هزار فر اعضای خانواده شرکت هپکو در سالیان گذشته و حال بحران های عدیده مالی و دغدغه های معیشتی فراوانی را تجربه کرده و می کنند، که این مهم منجر به بروز اختلافات بزرگ خانوادگی در زندگی بسیاری از این عزیزان شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: از آنجا که به اقرار تمامی دلسوزان واقعی انقلاب، تمامی اعتراضات صنفی در این مدت بدون کوچکترین بی احترامی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و به تبع آن مسئولین محترم کشوری،استانی، نظامی و انتظامی برگزار شده و موضوع اصلی همه اعتراضات در خواست های صنفی مبنی بر برکناری کامل سهامدار فاقد اهلیت فعلی هپکو، پرداخت حقوق و معوقات و ایجاد کار ورونق واقعی(که ثمره واقعی این رونق را در مواردی همچون حفظ میزان مشاغل موجود و استفاده از ظرفیت عظیم خیل جوانان تحصیلکرده بیکار و مقاوم ساختن اقتصاد کشور در برابر تهدیدات اقتصادی غرب که مورد تاکید همواره رهبری نیز هست، را میتوان جستجو کرد) بوده است که این درخواست ها نیز مورد تایید تمامی مسئولان دلسوز نیز می باشد، هدف دیگری در این تجمعات بیان نشده است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: کارگران هپکو اراک ضمن اعلام برائت از تمامی انان که به دنبال سیاسی جلوه دادن  این اعتراضات صرفا صنفی هستند و تاکید چندین باره بر تنها صنفی بودن این اعتراضات،اعلام کرده و در صورت ایجاد هرگونه سوء تفاهم، از سوی مقامات استان و کشور،بدینوسیله از رفتارهای خارج از عرف روزهای گذشته تبری جسته، و از شما دلسوزان محترم درخواست داریم همچون گذشته و در کمترین زمان و با پیگیری انقلابی و دلسوزانه خود به احترام  ایام عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، نهایت رافت اسلامی را برای کارگرانی که بازداشت شده اند را داشته و نسبت به آزادی آنها اقدامات لازم را مبذول بفرمایید.

کارگران هپکوی اراک دوشنبه ۲۵ شهریورماه سال جاری با حضور در محدوده ریل آهن اراک خواستار توجه مسئولان به مطالبات صنفی خود شدند.

کارگران  واحد تولیدی، صنعتی هپکو خواستار تعیین تکلیف حقوق و مزایای معوقه و سهامداری عمده این واحد صنعتی هستند و از مسئولان درخواست دارند تا مطالبات صنفی آنان پیگیری شود.

هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین‌آلات راه‌سازی در اراک تأسیس و از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد.
این شرکت مادرتخصصی ۲۵ نوع ماشین‌آلات راه‌سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می‌کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان و سوئد تولید می‌شود.

۳۰۱۷/۳۰۷۵

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.