به گزارش ایرنا،‌ «محمد جواد آذری جهرمی» روز سه شنبه در جریان سفر به شهرستان ساوه در نشست بررسی مشکلات حوزه زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی این شهرستان،‌ افزود: تلفن ثابت برای حدود پنج هزار خانوار ساکن در شهرک های علوی،‌ عباس آباد و فانوس آباد ساوه تا سه ماه آتی متصل می شود.

وی اظهار داشت: تقویت آنتن دهی در هشت کیلومتر از اتوبان ساوه به سلفچگان و همچنین نوبران به اخترآباد به ۱۵ طول  کیلومتر از نیازهای زیرساختی جدی برای شهر صنعتی ساوه است و در این راستا نیز اقدامات عملیاتی ظرف سه ماه آینده صورت خواهد گرفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درخواست مسئولان ساوه برای تقویت پوشش اپراتورهای تلفن همراه در این شهر در دستور کار قرار می گیرد و ایجاد ۲ سایت بی تی اس همراه اول و ایرانسل به منظور  تقویت آنتن دهی در این شهر و بهبود خدمات فنی سه سایت موجود  ۹۰ روز آینده دنبال می شود.
آذری جهرمی افزود:‌ هزینه های مربوط به تامین تجهیزات و امورزیرساختی بهبود آنتن دهی  مسیر نوبران به اخترآباد حدود ۳۰ میلیارد ریال است که وزارت ارتباطات در تامین آن مشارکت می کند اما، از سوی استان نیز باید زمین و برق مورد نیاز فراهم شود تا نسبت به اجرای این طرح و رفع مشکل آنتن دهی  اقدام شود.

وی در پاسخ به درخواست ایجاد نمایندگی وزارت ارتباطات در ساوه،‌ گفت‌:‌ این وزارتخانه با حجم زیادی از ماموریت ها و گستردگی طرح های در دستور کار مواجه است و با توجه به محدودیت اعتباری دولت کوشیده تا  هزینه ها را کنترل کرده و توان گسترش واحدهای اقماری را در شرایط کنونی برای شهرستان ها  ندارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی وزارتخانه ها باید کوچک سازی شوند بنابراین نمی توان منابع را در حوزه گسترش دفاتر شهرستانی هزینه کرد.
آذری جهرمی افزود: در راستای تکلیف مجلس شورای اسلامی برای کوچک سازی وزارتخانه ها در چند سال اخیر ۲ هزار نفر در این مجموعه بازنشسته شده و استخدام ها نیز تنها در ردیف های ضروری صورت گرفته است.

وی گفت: اولویت اساسی در وزارت ارتباطات رفع مشکلات حوزه روستایی  است و برای شهرستان ساوه اگر تا ۲ ماه آینده اطلاعات کامل و دقیقی از نیازهای زیرساختی مخابراتی و فناوری اطلاعات روستایی تهیه شود تا پایان سال ابر اساس برنامه ای هدفمند بهبود کیفیت خدمات در این مناطق محقق می شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد:  وضعیت دیتای استان مرکزی مناسب نیست و به خصوص در حوزه شهرستان زرندیه گلایه های مردمی زیادی از کیفیت خدمات این حوزه دریافت می شود که باید اطلاحات لازم صورت بگیرد.

معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه نیز،‌ گفت: این شهرستان دارای ۵۵۰ واحد صنعتی است و بزرگترین شهرک صنعتی کشور در آن مستر است بنابراین باید در زیرساخت های مخابراتی و اینترنتی شرایط مطلوبی داشته باشد.

«علی میرزایی» افزود:  ساوه با پنج استان کشور همسایه است و شریان ارتباطی مهم کشور محسوب می شود و در حوزه کشاورزی، باغی و دامی نیز صاحب رتبه است و برای پیشبرد اقدامات توسعه ای نیاز دارد که زیرساخت های فناوری وارتباطاتی قوی تری را داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به نرخ بالای رشد جمعیت ساوه و تلاش انبوه سازان برای گسترش تاسیسات و سازه ها، لازم است زیرساخت های فناوری و مخابراتی متناسب با توسعه جمعیتی صورت بگیرد و مشکلات کنونی در  شهرک های جدید این شهرستان حل شود.
فرماندار ساوه اظهار داشت:‌ افزایش شمار تلفن سیار و نصب بی تی ای به خصوص در ایرانسل و همراه اول با توجه به بلندمرتبه سازی و نقاط کور در ساوه از خواسته های مهم مردم است.
میرزایی گفت: با توجه به روند مهاجرت معکوس در ساوه، روند روبه رشد کارگاه های روستایی در مناطق مختلف این شهرستان موضوع تامین اینترنت برای روستائیان  ضروری است و در این راستا انتظار مساعدت از وزارت ارتباطات است.

 ۱۱۰ هزار تلفن ثابت فعال و ۳۵۰ هزار خط همراه در شهرستان ساوه دایر است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر یک روزه به استان مرکزی علاوه بر شرکت در نشست بررسی مشکلات زیرساختی ارتباطاتی ساوه، در شورای اداری استان مرکزی حضور می یابد.

دیدار با نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان وبهره برداری از چندین طرح خوزه آی .تی در اراک و تفرش از دیگر برنامه های این سفر است.

/۶۰۱۳/۹۹۲۱/۶۵۳۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.