جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۱۲۴۵ زوج تحت حمایت کمیته امداد مرکزی راهی خانه بخت شدند

کد خبر: ۱۱۸۵۸۵۹
1245 زوج تحت حمایت کمیته امداد مرکزی راهی خانه بخت شدند
«عدالت بهرامی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) استان 46 میلیارد و 560 میلیون ریال برای پرداخت جهیزیه، کمک موردی و هدیه ازدواج به این زوج‌ های جوان پرداخت کرده است.
وی اظهار داشت: اهدای جهیزیه به نوعروسان، کمک هدیه ازدواج به فرزندان مددجو، برگزاری همایش های ازدواج آسان و دوره های آموزشی از اقدامات انجام شده توسط این نهاد برای توسعه فرهنگ ازدواج در سال گذشته بوده است.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی افزود: بالا رفتن سن ازدواج و معضل طلاق از مشکلات اساسی جامعه است که حل این مشکلات نیازمند همکاری و مساعدت همه بخش‌ها است.
بهرامی افزود: خیران و نیکوکاران می‌توانند برای مشارکت در تأمین جهیزیه نوعروسان با ستاد جهیزیه کمیته امداد امام خمینی (ره) مستقر در شهرستان‌ها همکاری کرده و در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.
44 هزار خانوار تحت پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی قرار دارند که 22 هزار نفر آنان زنان سرپرست خانوار هستند.
6991/3075
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما