به گزارش ایرنا،« زهرا فرجی» روز یکشنبه در نشست کارگروه بانوان و خانواده خمین، افزود: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه باید 30 درصد پست های مدیریتی به بانوان تعلق گیرد و تحقق این قانون از اولویت های دولت تدبیر و امید است.
وی بیان کرد: زنان نیمی از جمعیت جامعه هستند که نباید توان و استعدادهای آنان نادیده گرفته شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه در 12 محور در حوزه زنان هدفگذاری کمی و کیفی شده است، ادامه داد: توانمندی زنان رویکرد مهم دولت است.
فرجی اظهار داشت: سیاست هایی کلاینی با محوریت تحکیم بنیان خانواده و بهبود سطح کیفی زیست و شرایط شغلی زنان در دولت دوازدهم در دست انجام است.
فرجی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی الگوی زنانه پیدا کرده است، افزود: در حوزه زنان و خانواده باید از شعارزدگی پرهیز شود.
وی افزود: برنامه ریزی و اقدامات متعددی در حوزه زنان انجام شده اما هنوز تا شرایط مطلوب فاصله زیادی مانده است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تاکید کرد: برای حل مشکلات حوزه زنان نباید فقط در محافل زنانه و جدا از مردان تصمیم گرفت.
فرجی اظهار داشت: مشکلات زنان در استان شناسایی شده و منابع مالی لازم نیز برای حل آن ها وجود دارد اما مدیریت منابع بر اساس اولویت بندی مسایل باید صورت بگیرد.
وی توضیح داد: سند ارتقای وضعیت زنان در کشور تهیه شده که در آن به ظرفیت زنان در جامعه شهری و روستایی نگاه اصولی شده است و خروجی آن ارایه چندین طرح برای استفاده از این ظرفیت و حل مشکلات حوزه زنان است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: طرح نشاط اجتماعی دختران جوان و زنان در 12 شهرستان این استان در حال اجرا است.
فرجی افزود: بر اساس این طرح خدمات دستگاه های اجرایی درباره زنان تجمع می شود وجامعه هدف باید از تمام آموزش ها در زمینه های اشتغال، مهارت های زندگی،اعتقادی و خانواده بهره مند شود.
وی بیان کرد: اشتغالزایی حوزه زنان به ویژه در روستاها باید بر اساس علایق و توانمندی های زنان این مناطق باشد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: نیاز زنان روستایی فقط اشتغال نیست بلکه مشکلات روحی و روانی از دغدغه های مهم به شمار می رود که با حضور در اجتماع حل می شود.
فرجی اظهار داشت: خمین ظرفیت خوبی برای توانمندسازی زنان در حوزه های مختلف دارد اما نبود تعامل بین دستگاه های اجرایی باعث ناهماهنگی شده است.
وی ادامه داد: توجه به جامعه در معرض آسیب مهم تر از آسیب دیدگان اجتماعی است و در برنامه ریزی ها باید به هر 2 گروه توجه شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: ورود نهادهای غیر متخصص به حوزه آسیب های زنان و خانواده زیان آور است و باید بعد از اولویت بندی مشکلات این حوزه تیم تخصصی از دستگاه های اجرایی مرتبط، فعالان اجتماعی و تشکل های مردم نهاد برای رفع مشکلات تشکیل شود.
فرجی تاکید کرد: اعتبار لازم برای ورزش زنان در سرفصل اعتبارات دهیاری ها دیده شده و از آن باید برای ورزش و سلامت جسمانی زنان روستایی استفاده شود.
فرماندار خمین نیز در این نشست گفت: جایگاه زنان در دولت تدبیر و امید مثبت و برجسته است و هیچ تفاوتی در بحث مدیریتی و مسایل اجتماعی در بین زن و مرد وجود ندارد بلکه این مهم به توانمندی افراد بستگی دارد.
« احمد طهرانی» افزود: بانوان به عنوان ظرفیت واقعی و تاثیرگذار در سطح جامعه مورد توجه مسئولان دولتی هستند و تمام تلاش دولت این است که از جنبه شعار فاصله گرفته و به شکل عملی و اثربخش مباحث را راهبری کند.
وی ادامه داد: ارزش، منزلت و کرامت زن در جامعه اسلامی به رسمیت شناختن توانمندی زن، بها دادن زن در جامعه و خانواده با حفظ کرامت انسانی است.
فرماندار خمین اظهار داشت: نقش زنان در عرصه های مختلف به ویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تاثیرگذار است.
طهرانی با بیان اینکه نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف اجتماعی باعث پیشرفت کشور می شود، گفت: توسعه زمانی اتفاق می افتد که فارغ از جنسیت و در سایه کارآمدی و خلاقیت شاخص های توسعه به پیش برود.
رئیس بهزیستی خمین نیز در این نشست گفت: 10 زن سرپرست خانوار امسال تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ سه میلیارد ریال دریافت کردند.
« اسماعیل خانجانی» افزود: این تسهیلات برای اشتغالزایی در زمینه های خیاطی و دامداری پرداخت شده است.
وی ادامه داد: 2 گروه همیار شامل 20 زن سرپرست خانوار در تولید کفش و تابلو فرش های تزئینی فعالیت دارند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره)خمین نیز در این نشست گفت: 500 مددجوی این نهاد حمایتی امسال خدمات مشاوره ای دریافت کردند.
« جواد داودی» افزود: کمیته امداد بر روی تحکیم نهاد خانواده تاکید دارد و برای خانواده های آسیب دیده نشست های مشاوره برگزار می کند.
وی ادامه داد: طرح برگشت به خانواده توسط این نهاد حمایتی به منظور کاهش طلاق در استان مرکزی اجرا می شود.
خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده ودارای 105 هزار نفر جمعیت است.
/7277/9930/6013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.