به گزارش خبرنگار ایرنا مسعود دریس روز چهارشنبه در سومین اجلاسیه استانی نماز با موضوع 'نماز و فضای مجازی' در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری افزود: باید حواسمان باشد این تکنولوژی که آمد پشتش ایدئولوژی حذف ایمان به خداست که خنثی کردن آن نیاز به بصیرت و علم دارد.
وی با بیان اینکه از لحظه‌ای که ارتباط انسان با خدا قطع شود، سه ارتباط دیگر آسیب می‌بیند، بیان کرد: علت تمام ناهنجاری‌های جامعه، وصل نبودن انسان به مبدا آفرینش است و تا هنگامی که این اتصال برقرار باشد، انسان می‌تواند در جهان هستی به صورت مثبت نقش‌آفرینی کند.
نماینده ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: بخاطر فتنه های دشمنان متاسفانه امروز در بعد اجتماعی بحران های اخلاقی، طلاق و نزاع های خیابانی بیداد می کند که باید ایمان را در جامعه تقویت کنیم که از اصلی ترین راهکارهای آن اشاعه فرهنگ نماز است.
دریس با بیان اینکه نماز انسان را از بدی ها دور می کند و در اشاعه این فرهنگ فرد، خانواده و مسئولان نقش مهمی دارند، متاسفانه رابطه انسان با خدا بسیار ضعیف شد که نسخه درمانی آن نماز است و برای ترویج و تبیین اهمیت و کارکردهای آن اقدامات در سطح کلان جامعه لازم است.
وی تاکید کرد: دلیل تمام ناهنجاری‌های جامعه قطع ارتباط انسان با خداوند است و تا هنگامی که اتصال انسان با مبدا آفرینش برقرار باشد، انسان می‌تواند گام در مسیر کمال بردارد و در جهان هستی نقش‌آفرین باشد.
**حل بحران های جامعه در سایه حل بحران اخلاق
نماینده ولی فقیه در مازندران نیز در این اجلاسیه گفت: امروزه بحران های سیاسی، اقتصادی و اخلاقی مهمترین بحران جهان است و اگر بحران اخلاقی حل شود بحران های دیگر نیز قابل حل و رفع خواهد بود.
آیت الله نوراله طبرسی افزود: دشمنان اسلام که دم از آزادی می زنند برای رسیدن به اهداف شوم خود فضای مجازی را راه اندازی و آن را وسیله تهاجم فرهنگی قرار داده اند و برای مقابله با آن باید فکر و اندیشه خود را اصلاح کنیم.
وی گفت: فضای مجازی در دنیای امروز امر جدیدی است که در استفاده آن باید کنترل و نظارت باشد و می توان از آن استفاده بهینه و مثبت و یا منفی و بد نمود.
امام جمعه ساری همچنین ادامه داد: اگر در جامعه اقتصاد را رعایت کنیم و به عنوان مثال خمس و زکات پرداخت شود بنیان اسلامی قوی می شود و دیگر فقیری در جامعه نخواهیم داشت.
طبرسی با تاکید بر نقش نماز بویژه نماز جمعه در ایجاد و تحکیم وحدت اسلامی و لزوم توجه دستگاه های اداری و دولتی به ان بیان کرد: به سالی یک بار برگزاری اجلاسیه نماز اکتفا نکنیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: کار فرهنگی زمانبر است و نیاز به گذر زمان دارند و باید بدانیم اگر فضای حقیقی جامعه درست شود فضای مجازی نیز درست می شود که همه ما مسئولیم تا واجبات و احکام خدارا انجام دهیم و همه را با وحدانیت اسلامی حفظ کنیم.
**لزوم افزایش نمازخوان به جای نمازخانه
استاندار مازندران نیز در این اجلاسیه افزود:پخش صدای اذان از بلندگو های شهر باید هرروز بیشتر شود و چنان این فریضه در اولویت قرار گیرد که مسئول، کارمند و ارباب رجوع در دستگاه های اجرایی وقتی صدای اذان بلند می شود به طرف آن بروند.
محمد اسلامی تاکید کرد: نمازخانه و مسجد به تنهایی توسعه نباید داشته باشند، مسجد و نمازخانه ها باید امام جماعت و نماز خوان داشته باشد
استاندار مازندران در این اجلاسیه اظهارکرد: توسعه فرهنگ نماز را در عمل باید نشان دهیم چون گسترش فرهنگ نمازخوانی خود، شفاست.
وی تصریح کرد: تمامی فرمانداران، بخشداران و بقیه مدیران متعهد به اجرای نماز اول وقت نه به عنوان شعار بلکه به صورت فرهنگ هستند.
استاندار مازندران گفت: امروزه میزان حضور در فضای مجازی روز بروز بیشتر از حضور در فضای حقیقی است و به هنگام حضور در فضای حقیقی هم ذهن و فکر همه در همان فضای مجازی است و اینها به خاطر فتنه دشمنان وبه کارگیری تمام ابزار و وسایل در جهت نابودی دین و بخصوص خانواده دینی است.
اسلامی تاکیدکرد: باید قوی حرکت کنیم و ظرفیت قالب را که افکار اسلامی است در جامعه نهادینه کنیم و به دشمن اجازه خدشه دار کردن ایمان جوانان را را ندهیم.
نخبگان و صاحبنظران فضای مجازی ، تولید کنندگان محصولات دیجیتالی و رایانه ای ، مدیران شرکت های دانش بنیان فضای مجازی ، مدیران کانال های تلگرامی پرمخاطب، مدیران خبرگزاری ها و اعضای شورای فضای مجازی از جمله مدعوین شرکت کننده در این اجلاسیه بودند.
خبرنگار: فاطمه رحمتی**انتشاردهنده: محسن حسن نیا
3009/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.