شهردار ساری گفت:ساختمانی مستقل برای خبرنگاران با همه امکانات در بوستان ولایت به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری,مهدی عبوری در آیین تجلیل از اصحاب رسانه اظهار داشت:  باید یاد بگیریم تجلیل از خبرنگاران گزینشی نباشد و از ارزش ها تجلیل شود و اصراری بر تجلیل از مصداق ها نداریم.

وی افزود:حساب خبرنگار واقعی از خبرنگارنماها جداست ،چرا که خبرنگار واقعی اهل تعامل است و اهل معامله نیست، بنابراین خبرنگار هر چه  که مستقل تر باشد وجه خبری اش بهتر است و مردم باور پذیری انها نسبت به خبر بهتر خواهد بود.

شهردار ساری با بیان اینکه با بیان اینکه جناح سیاسی خبرنگار نباید برای مدیر مهم باشد ،گفت: باید حرف خبری ‌اش تأثیرگذارتر باشد، قطعاً هر کسی در این عرصه جدی‌ تر باشد برای همه ما ارزشمندتر است .

وی ادامه داد: خبرنگار واقعی یعنی ارزش ‌آفرین، نقدنگار، واقعیت ‌پرداز و حقیقت ‌نواز است ، چرا که این افراد خبرنگاران واقعی هستند.

عبوری با اشاره به اینکه در گذشته گرفتاری‌ ها و نارسایی‌ های  و مشکلات ریز و درشتی وجود داشت که حل آنها برای ما آرزو بود گفت: با بارندگی کم و یا زیاد خانه و کاشانه مردم به زیر آب می‌رفت،و حتی عابران پیاده نمی توانستند  حتی مرکز شهر تردد کنند.

وی افزود:  بازگشایی خیابان ‌ها،  احداث بوستان‌ها روگذر و زیرگذرها پارک ‌ها هرچند سال یکبار در این شهر  اتفاق می‌افتاد اتفاقی که در استان های دیگر و مراکز استان ها که با یک سرعت زیادی و حتی هر ماه به نتیجه می رسید.

عبوری با بیان اینکه زمانی دختران در این شهر نقشی نداشتند و نقش خانواده درحل مشکلات  اجتماعی نادیده گرفته می شد و یا اقشار مختلف این شهر مورد حمایت جدی مجموعه شهری قرار نمی گرفتند، ادامه داد:اهالی این شهر چقدر صبورانه به این شهر امیدوار هستند بر خود فرض می دانم در هر مسئولیتی قرار گیرم وظیفه خودم را به این مردم ادا کنم.

وی رفاه ، اسایش و پیشرفت همه جانبه شهر را از وظایف مدیریت شهری دانست و گفت: در خصوص عدم پیشرفت استان عدم توسعه نامناسب  مرکزاستان است، البته این بدان معنا نیست که شهرهای دیگر دیده نشوند اینکه ساری بعنوان مرکز استان همطراز دیگر مراکز استان ها دیده شود.

عبوری با این بیان مطلب افزود: توسعه گردشگری محور پیشرفت مرکز استان و خود استان است.

وی با بیان اینکه در روزهای اول تولید این هدف برخی نه تنها باور نداشتند بلکه مثل همیشه چوب لای چرخ می‌ گذاشتند گفت: با پیگیری‌های شبانه روزی حقیر و پشتکار شورا و همت بالای معاونت‌ها و شهرداری‌های مناطق و سازمان‌ های تابعه این اتفاق بزرگ شکل گرفت و شهر ساری با اعلام مرکز آمار ایران پس از چهل سال جز پنج شهر گردشگر‌پذیر کشور شد، این در حالی است که ما  هنوززیرساخت‌ های مناسب را فراهم نکردیم اما فقط خواستن و توانستن را عملیاتی کردیم.

عبوری با بیان اینکه تمام مشکلات با هدف گذاری و الگو برداری از ساری قابل حل است ، افزود: امروز شاهد هستیم عمگرایی مورد استفاده دیگر شهرهای مازندران و حتی دیگر شهرهای خارج از استان قرار گرفته است.

شهرداری ساری ادامه داد:عملگرایی فرهنگ است و حزب و توده و دسته نیز در ذیل آن جای نمی گیرد .

وی با بیان اینکه در 5 سال گذشته اتفاقات بسیاری در مرکز استان صورت گرفته است، گفت: افزایش اعتبارات شهرداری یکی از این اتفاقات مهم بوده بطوریکه در سال 91 بودجه شهرداری ساری 79 میلیارد تومان بوده که سرانه هر ساروی 230 هزار تومان بوده است که خوشبختانه ظرف 5 سال گذشته این سرانه به یک میلیون و 700 هزار تومان افزایش پیدا کرده است و ساری پس از تهران و مشهد بالاترین سرانه شهروندی را بخود اختصاص داده است.

عبوری با اشاره به پروژه‌های عمرانی شهرداری حدود 10 پل و زیرگذر، هدایت آب‌های سطحی و ایجاد کانال‌ها، بازگشایی معابر، میدان ، گفت:بوستان ولایت که پادگان قدیم ارتش بوده است به بزرگ ‌ترین مرکز فرهنگی اجتماعی کشور تبدیل شده و در دهه ولایت افتتاح و به بهره ‌برداری می‌ رسد.

وی با انتقال آبهای سطحی روش معکوس به رودخانه تجن را از دیگر اقدامات شهرداری ساری دانست، افزود: تا دو ماه آینده تمامی آبهای سطحی ساری جمع آوری می شود.

عبوری  به احداث بوستان ولایت بعنوان بزرگترین پروژه  فرهنگی و تفریحی کشور در شهر ساری اشاره کرد و گفت:در این این پروژه چهار موزه ،یک موزه تخصصی برای اهل قلم و موزه مطبوعات شکل بگیرد، احداث سینمای بزرگ جوان، خانه تخصصی کودک،نگارخانه تخصصی،خانه موسیقی  و ساختمانی مستقل برای خبرنگاران با همه امکانات و بزرگ ‌ترین آمفی تئاتر در حال ساخت است.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی همکاران ما در شهرداری ساری این بوستان در دهه ولایت به بهره برداری می رسد

شهردارساری از احداث 4 زیرگذر در آینده نزدیک در مرکز استان خبر داد و افزود: 2 پارک بزرگ و استثنایی ویژه بانوان در 10 هکتار و بوستان ولایت بزودی به بهره برداری خواهد رسید.

شهردار ساری با تاکید بر اینکه تمام تلاش ها برای حذف واسطه ها آغاز شود، اظهارداشت: حضور این واسطه ها ضربات غیر قابل جبرانی به بخش صنایع و کشاورزی استان وارد کرده است.

شهردار ساری با اشاره به معضل زباله در منطقه پشت‌کوه چهاردانگه گفت: باوجود بی‌مهری نسبت به این پروژه چون در مرکز مازندران بوده است تمام تلاش‌ها را انجام داده‌ایم و زباله‌سوز در آینده‌ای نزدیک به بهره‌ برداری می‌رسد.

وی به مجهز کردن همه نقاط شهر به فیبر نوری اشاره کرد و افزود: مناسب‌سازی بیشتر مناطق شهر، توجه به بافت‌های کهن و فرسوده از میدان علامه ابن شهرآشوب تا محوطه امام‌ زاده یحیی و بازگشایی امام ‌زاده عباس از اقدامات انجام شده است.

عبوری با بیان اینکه دیگر افتتاح پروژه های بزرگ در این شهر ترسی ندارد،اذعان داشت: فاز صفر مطالعات احداث تونل در شهر ساری به اتمام رسیده است و تفاهمنامه ای با قرارگاه خاتم الانبیاء به امضاء رسیده و در آینده ای نزدیک این تونل 10 کیلومتری 4 جهت مرکز استان را در زیر خیابان های شهر برای رفاه و آسایش ساروی ها بهم متصل خواهد شد.

وی از احداث پارک شهر بازی مدرن در پارک شهید زارع در سال 96 خبر داد و گفت: در آینده ای نزدیک پارک جنگلی شهید زارع مکان رفاهی، خدماتی و تفریحی برای مازندرانی ها خواهد شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.