محمدعلی علینژاد روز سه شنبه در آئین اختتامیه نخستین جشنواره ایده بازار هنرستانی کشور در ساری افزود: رویکردی در آموزش و پرورش با عنوان اجرای متوازن سند تحول بنیادین با تاکید بر ارتقای کیفیت مطرح و برنامه هایی برای کیفیت بخشی از سوی دفتر آموزش فنی و حرفه ای طراحی و از پارسال به اجرا گذاشته شد که روند آن در سال جاری به قوت خود باقی است.

وی گفت: وقتی بحث ارتقای کیفیت مطرح می شود، آموزش های فنی و حرفه ای هم بالطبع یکی از بخش های آموزش و پرورش است که در مدار کیفیت حرکت می کند، برای همین منظور در فعالیت های کیفیت بخشی سعی کردیم در نظام جدید آموزشی رویکرد را به سمت کیفیت بهتر سوق دهیم.
علینژاد افزود: این نظام تلفیق شایستگی هایی است که  بحث خلاقیت و کارآفرینی یکی از راهکارها و اصول ان محسوب می شود و در واقع نظام خلاقیت و کارآفرینی جهت بروز خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی هنرجویان کشور است.
وی گفت: در وزارتخانه بر اساس این رویکرد پنج فعالیت کیفیت بخشی از سال گذشته تعریف کردیم که این جشنواره آخرین فعالیت کیفیت بخشی وزارتخانه در سال جاری است که به میزبانی ساری برگزار شد.
علینژاد افزود: در مجموع اجرای  پنج فعالیت کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش نزدیک به ۱۶۲ هزار هنرجو مشارکت کردند که حدود سه هزار نفرشان هنرجویانی هستند که در بخش ایده بازار طرح های خود را به دبیرخانه های کشور ارسال کردند.
وی ادامه داد: در این جشنواره کار را به استان ها سپردیم و دبیرخانه های استانی کار داوری را انجام داده و برگزیدگان به وزارتخانه اعلام شدند و دیروز و امروز هم زمان داوری بود که بهترین ها برگزیده شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.