به گزارش خبرآنلاین لرستان، در این جلسه مدیرکل دفتر آموزش و ترویج سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه حوزه زاگرس جدا از گستردگی و تنوع و غنا می تواند در اشتغال سهم عمده ای داشته باشد گفت: در اشتغال دو نکته مغفول مانده وجود دارد که این باعث می شود، اشتغال پایدار نباشد، یعنی اگر ما زنجیره اشتغال را تصور کنیم، آموزش و بازاریابی دو حلقه مورد غفلت می باشند.

غلامرضا هادربادی با اشاره به توجه جدی حوزه بازاریابی در عرصه جنگل ها و مراتع افزود: ما معتقدیم ، اگر موضوع بازاریابی در عرصه جنگل های زاگرس انجام شود، نه تنها در حفظ و احیاء آنها موثر خواهد بود، که می تواند بار مهمی از حوزه اشتغال حوزه زاگرس را مرتفع نماید.

وی جنگل و مرتع را منبع اشتغال مولد دانست و تصریح کرد: نمی شود انتظار داشت کسی جنگل را حفظ کند اما نفعی از جنگل به او نرسد و اگر نفعی از جنگل به او برسد ، آن را حفظ می کند.

هادربادی اظهار داشت: نفع رساندن به این صورت اتفاق می افتد که ما محصولات فرعی جنگل های زاگرس را از نظر ارزش افزوده و تنوع افزایش دهیم و قیمتی به فروش رسانیم که باعث شود، دلبستگی به جنگل مضاعف گردد.

در ادامه این جلسه، دبیر همایش منطقه دو کشور و رئیس اداره آموزش و ترویج منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان ، هدف از برگزاری این همایش را استفاده از مشارکت مردم در احیای واقعی منابع طبیعی و حفظ انفال با استفاده از شیوه ها و تجربیات بدست آمده توسط سایر استانها، عنوان کرد.

داریوش حیدری چگنی تصریح کرد: این همایش به منظور توانمندسازی جوامع محلی در دستیابی به اقتصاد پایدار و معیشت بدون آسیب ، شیوه های مناسب تغییر بهره وری و هدایت بهره برداران حوزه منابع طبیعی به فعالیت های درآمدزا، با پرهیز از هدر رفت منابع پایه و حفظ آب و خاک و صیانت از جنگل ها بعنوان پشتوانه کشاورزی بحث و تبادل نظر گردید.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 775177
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.