جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

کاهش تلفات جاده‌ای در لرستان

کد خبر: ۶۱۸۳۴۰
کاهش تلفات جاده‌ای در لرستان
به گزارش ایرنا سردار محمد قنبری روز یکشنبه در آئین افتتاح کلانتری 13 شهرستان خرم آباد بدون اشاره به آماری در زمینه تعداد تلفات جاده ای افزود: در حوزه سرقت‌های خشن و مسلحانه از مدت‌ها پیش آمار استان لرستان منفی است و مجرمان در سایه اقتدار موجود نتوانسته‌اند هیچ‌گونه تحرکی داشته باشند.
وی بیان کرد: امنیت مردم موضوع بسیار مهمی است که اگر امنیت نباشد دیگر نیازهای انسان تأمین نخواهد شد.
به گفته وی موضوع ایجاد امنیت در استان از مباحث و موضوعات مهم است و استان لرستان از سال‌های گذشته به‌عنوان پایلوت احساس امنیت کشور در نظر گرفته ‌شده است.
سردار قنبری همچنین گفت: در شهرستان خرم‌آباد تنها 6 کلانتری وجود داشت که برخی از این کلانتری‌ها به‌اندازه یک شهرستان حوزه استحفاظی داشتند که بر اساس راهبرد نیروی انتظامی مبنی برافزایش تعداد کلانتری‌ها و در نتیجه گسترش شعاع امنیتی استان، تعداد واحدهای انتظامی اضافه ‌شده به استان در طول سه سال گذشته شامل یک کلانتری و چهار پاسگاه بوده و ششمین واحد انتظامی امروز در این شهرستان افتتاح می شود.
سردار قنبری خاطرنشان کرد: تا پایان امسال کلانتری دیگری به شهرستان خرم‌آباد اضافه می‌شود و تعداد کلانتری‌های مرکز استان به هشت کلانتری ارتقا می‌یابد که این مهم حرکت خوبی در راستای تأمین امنیت منطقه است.
کلانتری 13 فلسطین شهرستان خرم آباد با حضور استاندار و جمعی از مسئولین لرستان صبح امروز در جنب پارک شریعتی خرم آباد افتتاح شد.
3210/6060
خبرنگار: محمد یاراحمدی**انتشاردهنده: محمد علیدوستی
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما