به گزارش ایرنا، مهرداد فتحی بیرانوند روز شنبه بیان کرد: هماهنگی و همکاری دستگاههای ذیربط جهت اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و نیز برخورد با متخلفین  در خصوص  آتش زدن بقایای حاصل از محصولات کشاورزی ضروری است.

وی اظهار داشت: آتش زدن کاه و کلش مزارع پس از برداشت محصول مضرات بسیاری برای سلامتی انسان، زندگی جانوران و بافت خاک به همراه دارد.

فتحی بیرانوند عنوان کرد: بسیاری از موجودات زنده از جمله جوندگان، آشیانه، تخم و جوجه برخی پرندگان در داخل و حاشیه مزارع، بسیاری از خزندگان، دوزیستان و حشرات بر اثر آتش زدن کاه و کلش درون آتش سوخته و از بین می روند.

وی یادآور شد: دود حاصل از آتش زدن کاه و کلش موجب آلودگی هوا و مشکلات تنفسی شده و ایجاد آتش در مزارع حاشیه اراضی ملی، امکان سرایت حریق به مراتع و جنگل ها را افزایش می دهد.

فتحی بیرانوند با اشاره به ماده ۲۰ قانون جلوگیری از آلودگی هوا عنوان  کرد: آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی  بر اساس این ماده قانونی ممنوع و جرم محسوب میشود و با منخلفین طبق این قانون برخورد خواهد شد.

مدیر کل حفاظت محیط زیست لرستان خواستار هماهنگی و همکاری دستگاههای ذیربط جهت اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و نیز برخورد با متخلفین شد.

۷۲۷۴/۶۰۶۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.